Asia

articolul anterior articolul urmator

Tokyo a înregistrat cel mai mare număr de îmbolnăviri cu COVID-19 din ultimele 6 luni. În 8 zile încep Jocurile Olimpice

2
15 Jul 2021 14:48:56
Autor: Lorena Mihăilă
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Tokyo a raportat joi 1.308 noi cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, fiind cea mai mare cifră înregistrată începând din luna ianuarie. În 8 zile va avea loc deschiderea Jocurilor Olimpice.

Guvernul a raportat peste 1.000 de cazuri pentru a doua zi consecutiv, număr care nu mai fusese înregistrat de 6 luni şi cu tendinţă de creştere de circa 30 de zile.

Tokyo se confruntă cu o revenire a cazurilor de săptămâna trecută, ceea ce a determinat guvernul să declare stare de urgenţă în capitală pentru evitarea răspândirii virusului, scrie Agerpres.

Jocurile Olimpice se vor desfăşura fără spectatori

Ca urmare a creşterii numărului de noi infectări, competiţia Jocurilor Olimpice se va desfăşura fără spectatori. Totodată, pe lângă sportivi, la ceremonia de deschidere s-ar putea să participe mai puţin de 1.000 de persoane.

După interzicerea spectatorilor străini, din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii au decis pe 8 iulie să interzică şi prezenţa publicului japonez la întrecerile olimpice de la Tokyo şi din prefecturile vecine Kanagawa, Saitama şi Chiba.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Pontus Euxinus
15.07.2021, 15:59:04

"noi cazuri de îmbolnăviri" MINCIUNI LIES "cazurile" NU inseamna bolnavi. Inseamna oameni sanatosi , dar guvernul are nevoie de un pretext pentru a suprima drepturile si libertatile cetatenesti si constitutionale, si instaurarea DICTATURII si CONTROLULUI POPULATIEI "cazurile" sunt obtinute cu ciclul de testare pus chiar la 45 cycles, adica peste limita admisa de max 25, tocmai pt a iesi "pozitiv" (si apa testata in acest fel a iesit pozitiva la covid ::))

-7 (7 voturi)
Coronavirus Noul
15.07.2021, 17:28:26

ai dreptate pontosule, astia bolnavi sunt de fapt sanatosi, Si la noi, sutele de oameni care nu mai puteau respira si mergeau la spital in ultimul ceas, cand de multe ori nu mai era nimic de facut, erau de fapt sanatosi.

+5 (7 voturi)
Modifică Setările