Asia

articolul anterior articolul urmator

Un indian care şi-a decapitat fiica a mers pe jos, cu capul ei în mâini, pentru a se preda la poliţie. De ce a recurs la acest gest

21
6 Mar 2021 13:20:21
Autor: George-Andrei Cristescu

Un bărbat din India, din regiunea Uttar Pradesh, a îngrozit întreaga secţie de poliţie după ce s-a prezentat cu capul fiicei sale în mâini pentru a se peda şi a mărturisi că a decapitat-o pe adolescentă, după ce a văzut-o cu un băiat, cu care nu era de acord ca aceasta să aibă o relaţie.

Sarvesh Kumar a fost arestat chiar în timp ce se îndrepta spre secţia de poliţie din districtul Hardoi, miercuri noapte, în timp ce ţinea în mâini capul fiicei sale de 17 ani. Purtătorul de cuvânt al poliţiei a precizat că bărbatul venea pentru a se preda şi pentru a îşi mărturisi îngrozitoarea crimă, relatează CNN.
 
„A spus că şi-a văzut fata cu un alt tânăr despre care a crezut că e iubitul acesteia. El spune că s-a opus relaţiei dintre cei doi şi că a devenit foarte furios când i-a văzut împreună”.
 
Kumar, un vânzător de legume dintr-un sat din apropiere, a mers mai mult de un kilometru şi jumătate de acasă până la secţia de poliţie, iar pe drum a fost filmat de trecătorii care au alertat între timp şi poliţia cu privire la scenele înfiorătoare.
 
Poliţiştii au relatat că bărbatul era calm şi nu a manifestat niciun semn de agresiune faţă de oamenii legii.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

21 Comentarii

UnuldinVancouverCanada
6.03.2021, 13:26:29

Nici la orthodoxi femeile n-au voie sa vorbeasca in biserica...

+2 (4 voturi)
aurel sinea
6.03.2021, 14:17:03

unudincurver, pocăiciunea gaystaneză. O materie fecală, ca orice materie fecală, știe răspunsurile la toate întrebarile. Mai puțin la una, cea mai importantă...care e calea spre LATRINĂ??? Gayciune nefericită caută si o vei găsi.

-1 (5 voturi)
UnuldinVancouverCanada
6.03.2021, 14:21:16

Nevasta-ta de ce urla in biserica bre aur-sin?... dai una-n cap ca esti orthodox Ba !

+8 (12 voturi)
aurel sinea
6.03.2021, 14:23:51

Ortodoxia, în trecut, a avut perioade grele, au fost timpuri când Biserica Ortodoxă a fost unicul refugiu al poporului, limbii și culturii române. Din fericire acele momente au fost depășite. Acum e ușor, amenințările au dispărut complet. Doar mai chițăie inofensiv câte un șobolan fătat de scroafă, pe la la colțuri.

-1 (5 voturi)
UnuldinVancouverCanada
6.03.2021, 14:26:00

http://asapteadimensiune.ro/images/Religie_92.jpg

+3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (21)

Modifică Setările