articolul anterior articolul urmator

VIDEO Autorităţile chineze au dinamitat o megabiserică creştină

13
13 Jan 2018 03:23:17
Autor: Laurenţiu Sirbu
Biserica demolată de către autorităţile chineze
Biserica demolată de către autorităţile chineze

13 Comentarii

stelian PREDA
13.01.2018, 09:06:24

tovarasii chinezi se dezumanizeaza in ritm accelerat,se vor transforma in TERMITELE ROSII ale planetei care vor ,,macina,,si distruge planeta daca nu se iau masuri cu ei cel putin de izolare

0 (2 voturi)
IonIon Codreanu
13.01.2018, 10:34:25

Doar o iluzie: NIMIC nu poate opri evoluția, progresul. Nu-i departe timpul când chinezii vor renunța la comunism... Totuși, în cazul de față, credincioșii au greșit: nu trebuiau să facă NIMIC ilegal! Chiar și în China de astăzi există căi legale de construcție a bisericilor, oamenii se pot închina la ce vor. Nu trebuie oferit nici un pretext autorităților pentru a se lega de credincioși! Înarmați cu multă răbdare și cu nemărginită insistență credincioșii pot ajunge acolo unde vor...

+1 (3 voturi)
Panait M
13.01.2018, 10:59:26

,,oamenii se pot închina la ce vor” băi da bine cunoști matale China. Hai nu zău, e libertate în China și n-a aflat lumea? De ,,donatorii de organe” practicanți și adepți a Falun Gong n-ai auzit? Apoi chinezii ăștia n-au înțeles că creștinismul e o filozofie rusească, noi tot aflăm asta de la rusotroli, de dărâmă bisericile creștine fiindu-le teamă de ,,filozofia occidentală”. Putin, ,,cavalerul pe cal alb al creștinătății” (de la Goicea citire) are vreo părere sau nu?

-3 (3 voturi)
un motan intransigent
13.01.2018, 12:47:49

China are suficient echilibru politic , e greu s-o pacalesti cu soricei "corecti politic" , gen "drepturile omului" . Presiunea usoara dar permanenta , pasii mici adaugati , conditionari sustinute de o morala dinainte ajustata intereselor de patrundere politico - diplomatica , toate astea si altele asemenea primesc un raspuns suficient de bine nuantat , venit din partea unor conducatori politici care au , totusi ,experienta unei istorii cu vechime si profunzimi spirituale . Corifeii politicii occidentale ar face bine sa-si sporeasca atentia in legatura cu China , si sa nu considere ca pot avea acelas succes peste tot in lume . Daca in state mici si slabe se poate conditiona locul cu tot felul de presiuni , cu "drepturi" pentru oricine si orice , ei bine , cu China nu merge . China e prea mare , prea puternica si-si permite sa-i rad -n nas oricui inrazneste sa creada ca poate sa-si permita orice in spatiul chinez .

+2 (2 voturi)
Avocatul Diavolului
13.01.2018, 13:36:44

Scuzele mele dar numai doua biserci, ortodoxa shi catolica se pot numi creshtine shi apostolice datorita descendentzei lor directe de la Mintuitor. Toate celelalte ramificatzii sint numai fatzade de cristianitate aparute fie ca rezultat al unor intentzii personale, cum a fost cazul bisericii anglicane, fie ca rezultat al unui protest cum a fost cazul bisericii luterane shi fie ca rezultat al unei manipulari cu scopuri bine definite cum este cazul asha zisei biserici evanghelice. In China eshti liber a itzi practici religia atita vreme cit dezvoltarea shi interesele generale ale societatzii nu sint afectate. Cei care se grabesc sa pomeneasca de Falun Gong, ar face bine sa se informeze putzin inainte sa ishi dea cu parerea in formula romaneasca care pretinde ca shtie cind de fapt habar nu are.

+1 (3 voturi)