articolul anterior articolul urmator

Îmi vine să vomit…

17
14 Nov 2015 22:23:48
Luana Luban
În această zi dramatică, toată presa franceză a fost în doliu...
În această zi dramatică, toată presa franceză a fost în doliu...

17 Comentarii

florin costea
14.11.2015, 22:43:48

Doamna Luana Luban sa înțeleg ca trăiți si va identificați ca si cetățean francez ! Tragedie este fără margini si nu se poate îndrepta doar preveni altele ,dar nu înțeleg de ce criticatati politicienii francezi in limba romană in fata romanilor când ei de mult si -au schimbat atitudinea fata de romani ,știți la ce ma refer daca trăiți in Franța ,cum suntem tratati atât de autorități cât si de mentalul colectiv francez,in comparație cu romanii comunitatea musulmană din Franța are drepturi la care romanii nici nu visează . poate asemenea asemenea tragedii ar trebui sa ii facă pe francezi sa își reevalueze criteriile de apreciere ale emigrantilor ! Condoleanțe familiilor !

0 (2 voturi)
Paun Al
14.11.2015, 23:15:57

Ce se intampla acum ... se datorează faptului că Franta , Europa de Vest ... "a tolerat peste măsură excesele unor indivizi care aparţin unei comunităţi ce nu îşi doreşte nici să se adapteze, nici să se reformeze, ci doar să se impună. Nu Europa trebuie să se adapteze islamului, ci invers… fără niciun fel de concesie." O spuneti clar simplu .. Numai ca politicienii europeni nu-i reprezinta de fapt pe cetateni , asa cum pretind . Sistemul politic actual se numeste plutocratie si nu democratie cum propagandistic ni se flutura pe la nas . In varful piramidei sociale , a "lantului trofic uman "... sunt marile finante ale lumii , apoi marile corporatii ... si apoi politicienii si guvernele ... Care iau puterea , sponsorizate de aceste varfuri ale piramidei . De asta politicienii nu se ocupa de siguranta si nevoile cetatenilor ... pentru ca de fapt politicienii ii slujesc pe sponsori . Ori pe sponsori ii intereseaza controlul resurselor , a petrolului , zonele de influenta ...pietele ... si nu faptul ca mai mor cativa consumatori ... Pentru ei , pentru interesele lor ...sunt clasicele victime colaterale .

+3 (5 voturi)
Adrian Zarnescu
14.11.2015, 23:20:42

Va veni intr-o lume pe care noi, oamenii, o distrugem incet, incet, fara sa ne gandim absolut deloc la viitorul copiilor si nepotilor. Cineva spunea: "Prost nu este cel care creaza moda, ci cel care-o urmeaza". Asadar, vinovatii nu sunt adeptii religiilor, ci cei care au creat religiile. Fiecare dintre noi crede in ceva, in ceva ce a fost invatat de mic sa creada. Ceva ce de sute de ani a dezbinat lumea, a pornit razboaie si masacrat chiar si civilizatii intregi. Ceva numit RELIGIE. Poate va veni ziua in care vom invata ca adevaratul D-zeu, Alah, Budha etc este fiecare dintre noi si nu un mosulica mai mult sau mai putin simpatic care sta undeva acolo sus si ne priveste. Poate atunci vom fi capabili sa ne intelegem unii cu altii. Dar pana atunci, cred ca, din pacate, ne vom autoextermina ca specie, ceea ce, fie vorba intre noi, este un lucru benefic pentru aceasta planeta. Condoleante familiilor celor care au pierit.

+2 (4 voturi)
Paun Al
14.11.2015, 23:41:02

Din "Prost nu este cel care creaza moda, ci cel care-o urmeaza". ..se deduce ca vinovati sunt cei ce urmeaza religiile ... nu cei ce le-au creat . Aveti dreptate . Suntem complet iresponsabili fata de copii si nepotii nostri .

+2 (2 voturi)
Ovidiu Vescan
15.11.2015, 04:16:51

IN SFARSIT un jurnalist serios si sincer. Nu un tradator vandut intereselor meschine. ASA E!!!! Ne e scarba de acei indivizi si mai ales de ai nostri politicieni vanduti !

+3 (5 voturi)