Europa

articolul anterior articolul urmator

Şeful diplomaţiei americane avertizează Ungaria în privinţa relaţiilor sale cu Rusia

12
12 Feb 2019 08:46:01
Autor: News.ro
Secretarul de stat american, Mike Pompeo
Secretarul de stat american, Mike Pompeo

12 Comentarii

jorj eritreea
12.02.2019, 09:18:42

Deci ..."desantul" cu Pompeo frunte a cam luat-o in bot de la unguri care le-a spus sa fie lasati in pace pentru ca stiu sa isi aiba de grija si singuri!! Vezi, asta este diferenta dintre Ungaria si Romania...la romani pina si un functionar marunt din ambasada US ar fi fost ascultat si i s-ar fi raspuns ..."Am inteles, sa traiti!" fara sa se intrebe daca Romania are un avantaj din aplicarea cererilor americane...

+4 (6 voturi)
Lucifer
12.02.2019, 10:15:00

Ce să înţeleg? Că Viktor Orban a mai luat o palmă după ceafă? Şi Orban şi Putin erau băieţii răsfăţaţi ai Europei până când şi-au luat nasul la purtare.

-2 (6 voturi)
Harghitay
12.02.2019, 10:42:29

"Este în interesul strategic al Ungariei ca parteneriatul ExxonMobil-OMV să demareze producţia de gaze naturale în Marea Neagră iar gazele extrase să fie disponibile pentru a putea fi cumpărate de Ungaria", a mai spus Peter Szijjarto Nu, nu asa a fost. Aici adevaristii sunt derutanti (nu la prima oara). Eu am vazut interviul in direct si asa a fost: Americanul a afirmat asa: "aici nu este vorba ca noi am venit aici sa vindem gaze americane pentru Ungaria sau pentru oricine in Europa Centrala. Gazele naturale din Marea Neagra nu pot sa fie subiecte comerciale pentru noi. Sursa a gazilor naturale din Marea Neagra este un interes strategic pentru Ungaria de a diversifica sursele sale enrgetice si noi asa tratam pe acest subiect." Deci asta Pompeo, americanul a zis. Deci se poate ca americanii vor dau ordin pentru exploatare.

0 (4 voturi)
Stefan din Nord
12.02.2019, 10:45:43

Noi lingem condurul american din sculare in culcare si suntem tinuti la usa cand vrem sa ii vizitam la ei acasa peste ocean Ungurii pot sa viziteze USA fara sa se ploconeasca dupa vize ,iar cand dezvolta relatii mai mult decat apropiate cu inamicii americanilor sunt dojeniti parinteste de catre acestia Dreptate e asta ?

+4 (6 voturi)
IonIon Codreanu
12.02.2019, 10:51:01

”Statele Unite au fost prea mult timp absente din Europa Centrală, iar "rivalii" au umplut acest gol” Păi... de când USA este o țară europeană?! Ca să fie ”prezentă” în Europa. ”Prezentă” ca ce? ”ţările aliate occidentale nu trebuie să permită Rusiei să provoace o ruptură între prietenii din NATO” Statele Unite au reînființat NATO în 1991 exact pentru a diviza Europa! Lucru care i-a reușit până acum.

+3 (5 voturi)