Europa

articolul anterior articolul urmator

AstraZeneca îşi analizează opţiunile în privinţa vaccinului său pentru Covid-19 şi se aşteaptă la mai multă claritate spre sfârşitul anului

3
30 Jul 2021 07:24:52
Autor: News.ro
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

AstraZeneca îşi analizează opţiunile pentru viitorul vaccinului său pentru Covid-19 şi se aşteaptă să aibă mai multă claritate până la sfârşitul anului 2021, a declarat joi vicepreşedintele executiv al diviziei pentru biofarmaceutice, Ruud Dobber, transmite Reuters.

Evaluarea viitorului vaccinului are loc după o serie de evenimente negative care au avut pe parcursul eforturilor de producţie ale companiei.

Potrivit reprezentanţilor companiei, este prea de vreme să se spună care va fi decizia.

AstraZeneca a fost de acord să colaboreze cu Universitatea din Oxford pentru vaccinul său împotriva Covid-19, anul trecut, în pofida faptului că nu a avut experienţă prealabilă în domeniu, asumându-şi proiectul cu angajamentul de a nu face profit în timpul pandemiei de coronavirus.

În timp ce un acord de 39 de miliarde de dolari pentru a cumpăra firma producăătoare de medicamente rare Alexion este mult mai integrat în strategia de afaceri a companiei, vaccinul pentru Covid-19 a devenit rapid faţa publică a eforturilor companiei în timpul pandemiei de coronavirus.

Un grup mic de oameni subordonaţi directorului pentru cercetare Mene Pangalos şi cu mine ne gândim: este o afacere durabilă?”, a spus Dobber, referindu-se la afacerea cu vaccinuri.

"Trebuie să purtăm această discuţie cu echipa noastră executivă superioară şi apoi cu consiliul de administraţie al AstraZeneca. Explorăm diferite opţiuni, dar este mult prea devreme în această etapă pentru a concluziona că (procesul)." a adăugat Dobber.

El a mai spus că ”vom avea mai multă claritate înainte de sfârşitul anului”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Davide Isa revine
30.07.2021, 09:00:57

Developers of Oxford-AstraZeneca Vaccine Tied to UK Eugenics Movement https://theirishsentinel.com/2021/07/09/developers-of-oxford-astrazeneca-vaccine-tied-to-uk-eugenics-movement-2/ ps: Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali https://saccsiv.wordpress.com/2011/06/11/regalitatea-britanica-moderna-eugenisti-nazisti-si-neo-feudali/

-62 (62 voturi)
Fahrenheit 451
30.07.2021, 09:31:34

,, AstraZevzeca a fost de acord să colaboreze cu Universitatea din Oxford pentru vaccinul său împotriva Covid-19, anul trecut, în pofida faptului că nu a avut experienţă prealabilă în domeniu, asumându-şi proiectul cu angajamentul de a nu face profit în timpul pandemiei de coronavirus.'' Ha-ha-ha-ha! Cine crede minciuna asta, că nu au vrut să facă profit! Ce mai, Oxford! Mă așteptam la ai noștri, să scoată și ei un vaccin, după ce vuia presa că cei de la Timișoara și-au făcut deja vaccinul în glandă, dar guvernanții i-au lăsat cu ochii în soare! N-ai să vezi ambiții din astea prea mari la noi, doar goană după profituri imediate! Stăm cu mâna întinsă la alții! Spuneau niște foști guvernanți, din ăștia care se cred f. deștepți, dar au IQ-ul unei maimuțe, că Statul nu trebuie să intervină în economia de piață, nu e el cel dator să aducă investitori! Da, bă, așa-i, trebuie să dormiți pe voi și să așteptați ziua de salariu, atunci când vă intră banii pe card, că, dacă i-ați primi în numerar, vi s-ar rupe mâna de la valiza plină cu bani pe care o încasați lunar! Băăăă, zilnic v-aș pune pe drumuri, pe cei din Guvern, toată ziua să aveți valiza făcută și să-mi aduceți în țară investitori, oameni de afaceri, noi contracte! Iar produsele din industria ușoară, haine, încălțăminte etc., cea de prelucrare a lemnului, a produselor agricole ș.a.m.d trebuie subvenționată! Apoi banii dați de Stat se întorc din nou la Stat sub formă de taxe și impozite etc.! S-a umplut lumea de chinezării de proastă calitate, de alimente umflate cu chimicale!

-61 (61 voturi)
Fahrenheit 451
30.07.2021, 09:32:43

subvenționate

-62 (62 voturi)
Modifică Setările