Europa

articolul urmator

Axa Berlin-Moscova devine clară. Washingtonul îşi caută aliaţi în Europa de Est

36
27 Jun 2019 13:09:45
Cristian Roşu
Vladimir Putin si Angela Merkel  - sursa foto - caleaeuropeana.ro
Vladimir Putin si Angela Merkel  - sursa foto - caleaeuropeana.ro

36 Comentarii

din Bugeac Gabriel
27.06.2019, 13:29:21

Ce veste minunată.. Ce veste minunată.. Oricum toată lumea știa de prietenia ruso-germana.. inaugurarea fabricii Mercedes Benz aproape de Moscova.. gazoductul North Stream 2.. prin care să pună capac Ucrainei.. Americanii își caută aliați în Europa de Est.. așa și? În Germania muncesc sute de mii de români.. în Italia un milion de români.. În SUA îți trebuie viză.. de un lucru sunt sigur.. vă dați cucoși.. imediat vă trimite Germania undeva.. Ce veste minunată.. ce veste minunata.

-8 (12 voturi)
din Bugeac Gabriel
27.06.2019, 13:32:22

După începerea ostilităţilor din Crimeea şi după impunerea sancţiunilor împotriva Rusiei, compania germană Rheinmetall a fost acuzată că a construit o bază ultramodernă de antrenament pentru ministerul Apărării din Rusia. Relaţiile bune dintre Germania şi Rusia au continuat, Berlinul obţinând preţ preferenţial pentru gazul rusesc.. Hahahahaha.. Hahahahaha.. Sancțiunile chiar și-au făcut efectul.. Hahahahaha

-5 (11 voturi)
din Bugeac Gabriel
27.06.2019, 13:38:17

Bolnavii psihici sunt pe recepție? Distrugerea totală a Rusiei, distrugerea totală a Iranului, Chinei.. orice atac asupra unui stat NATO ( România de exemplu) înseamnă distrugerea totală a Rusiei. Hahahahaha, Hahahahaha, Hahahahaha..

-8 (8 voturi)
Lucifer
27.06.2019, 14:17:07

Împărtăşesc părerea autorului. Nu, nu se poate avea încredere în Germania (eu zic că nici în Franţa) care au avut o politică duplicitară care în majoritatea cazurilor au făcut concesii Rusiei în Georgia, Moldova(Transnistria) şi Ucraina(tratatele Minsk I şi II, Crimeea, Azov, Estul Ucrainei). Dacă adăugăm fronda anti-SUA+UK+NATO a Germaniei şi Franţei putem spune că ţările din Est sunt speriate de noile "pacturi" germano-ruse. Amintirile istoriei sunt dureroase: 1938 tratatul de la Munchen şi sfârtecarea Cehoslovaciei cu acceptul UK şi Franţei; 1939 Pactul Ribbentrop-Molotov şi sfârtecarea Poloniei, României şi ocuparea Ţărilor Baltice; 1940: "diktatul" de la Viena şi a doua sfârtecare a României. Nimeni în Est nu uită asta. Aşa că, da, Ţările din Est sunt aproape înspăimântat de a nu cădea iarăşi în malaxorul germano-rus. Iar singura lor pavăză de securitate rămâne SUA+UK+NATO. ALTĂ SOLUŢIE NU EXISTĂ.

+8 (14 voturi)
Iosiv Varga
27.06.2019, 14:36:55

E limpede pentru toata lumea ca dupa caderea si desfiintarea TRATATULUI DE LA VARSOVIA SUA nu are ce cauta cu trupe de ocupatie in GERMANIA,pe care le-a ,,uitat "acolo din "45 !!! Germanii sunt un popor mandru si nu agreeaza politiica de cvasi-ocupatiie americana si este tot asa de clar ca SUA face EFORTURI DISPERATE sa impidice jonctiunea RUSIA -GERMANIA ,numai ca fara GERMANIA NATO este cam nimica ...si asta o stiu si americanii. Germania aloca cat vrea pentru aparare ,nu trebuie sa-i dicteze americanii ,dealtfel germanilor le este rusine sa li se dicteze de catre oricine ,,,.spre deosebire de ROMANIA care scrie,citeste,se inclina dupa ..dictare ! Colonie ? Noi zicem ..parteneriat ,colonie suna urat,dar asta e adevarul ! Neamtul nu vrea sa fie colonie si nici altii ,dar neamtul poate,ceilalti nu prea...

-3 (13 voturi)