Europa

articolul anterior articolul urmator

Bărbatul care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată ucraineană a demisionat ca să aibă grijă de ea după ce a orbit parţial

6
6 Jul 2022 20:42:50
Autor: Lorena Mihăilă
Britanicul şi-a părăsit soţia şi copiii (foto dreapta) după ce s-a îndrăgostit de o refugiată ucraineană primită în gazdă (foto stânga)
Britanicul şi-a părăsit soţia şi copiii (foto dreapta) după ce s-a îndrăgostit de o refugiată ucraineană primită în gazdă (foto stânga)

Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, şi-a părăsit familia în această primăvară, după ce s-a îndrăgostit de o refugiată ucraineană primită în gazdă. În prezent, el a renunţat la serviciu pentru a avea grijă de femeia care suferă de o infecţie la ochi şi a orbit parţial.

Bărbatul a spus că iubita sa, Sofia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, s-a infectat la ochi în Germania, când se îndrepta spre Marea Britanie după ce a părăsit Ucraina din cauza războiului.

Vederea tinerei a fost afectată, a fost operată şi acum are nevoie de 6 luni de recuperare, a mai spus iubitul ei.

De asemenea, Tony a vorbit şi despre relaţia sa, spunând că au fost acuzaţi pentru decizia luată şi că Sofia a fost numită „distrugătoare de case” pentru că s-a îndrăgostit de un bărbat însurat. El menţionează şi că nu mai are voie să-şi vadă copiii pe care îi are cu fosta soţie.

„Oamenii o descriu ca pe un răufăcător care a venit în Marea Britanie şi a furat un britanic. Nimic nu-i adevărat. A fost o decizie reciprocă", a spus el pentru Metro.
 
„Nu era ca şi cum ne-am întâlnit şi ne-am hotărât atunci şi acolo să ne mutăm. (Eu) Plecam indiferent, pentru că mă saturasem de Lorna (fosta soţie)”, a spus bărbatul.
 
„Am vrut doar să o iau pe Sofia şi să am grijă de ea, am vrut să ajut pe cineva care fugea din Ucraina.” El a precizat că sunt blamaţi online, dar acest lucru nu le afectează relaţia, scrie Mirror.
 
Tony a solicitat să facă parte din schema guvernamentală pentru refugiaţi, dar din cauza timpului lung de aşteptare a decis să se alăture unor grupuri de Facebook pentru ajutarea ucrainenilor. Astfel, Sofia a aflat de el şi a locuit în casa acestuia. 
 
Bărbatul a povestit în perioada aceea că a plăcut-o încă de la început pe fată şi că s-au înţeles foarte bine imediat.

   

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

chegibi
6.07.2022, 22:01:28

Nu e vina ukrainiencei aici cum nu e vina lui Bill Clinton ca a fost insurat cu scorpia aia de Hillary. Cind un barbat se duce dupa altele inseamna ca se duce dupa ce nu ii da nevasta, nu o mai intoarceti cu alte prostii, asta este adevarul.

-11 (19 voturi)
Dobosi Cornel
7.07.2022, 12:36:44

Cand ai nevasta consumatoare de whiski iei una tanara de bea vodca. E mai ieftina.

-1 (1 vot)
Alexe Radu
6.07.2022, 23:15:52

Hormonul bate neuronul si in cazul acesta .

+1 (5 voturi)
Razvan B
7.07.2022, 10:19:24

Un articol de can-can care totusi face o referinta la o apucare toxica in Occident care e lasata neatinsa de decenii. Ideea ca mama pur si simplu poate opri accesul tatalui la copil doar pentru ca asa i se scoala ei. Totul cu ajutorul autoritatilor. Tatal probabil trebuie sa petreaca ani in tribunale sa isi castige acest drept, timp in care mama poate spala creierii copiilor extraordinar de bine.

-8 (14 voturi)
muresan anna
7.07.2022, 14:17:46

Destinul are umor!

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările