Europa

articolul anterior articolul urmator

Boris Johnson vrea să limiteze numărul de imigranţi slab calificaţi care ajung în Marea Britanie

29
8 Dec 2019 15:47:40
Autor: Ştefana Radu
Boris Johnson nu mai vrea ca muncitorii necalificati sa vina in Marea Britanie FOTO Getty images
Boris Johnson nu mai vrea ca muncitorii necalificati sa vina in Marea Britanie FOTO Getty images

Prim-ministrul Boris Johnson a promis un nivel mai mic al imigraţiei dacă va câştiga alegerile care vor avea loc joi, dar a precizat că nu este ostil faţă de străinii care lucrează şi trăiesc în Marea Britanie.

Marea Britanie organizează alegeri generale pe 12 decembrie, într-un scrutin care va decide soarta Brexitului şi a uneia dintre cele mai mari economii ale lumii, britanicii având de ales între Conservatorii pro-piaţă a lui Boris Johnson şi formaţiunea condusă de socialişti Partidul Laburist, notează Reuters.

„Numărul va scădea, pentru că vom putea controla sistemul în acest fel”, a declarat Johnson la Sky News. „Şi ceea ce nu cred că este corect este să avem o abordare necontrolată şi nelimiată legată de asta”.

Johnson a promis o abordare bazată pe punctaj pentru a controla imigraţia. El a precizat că se va concentra pe limitarea numărului de imigranţi slab calificaţi, dar că va exista o modalitate prin care migranţii înalt calificaţi şi alţi muncitori să vină în Marea Britanie.

„Nu sunt ostil faţă de imigraţie... Cred în a le permite oamenilor să vină în această ţară şi cred că dacă au aptitudini şi-şi construiesc viaţa în Regatul Unit şi pot contribui la ţara noastră – fantastic”, a spus Johnson.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

29 Comentarii

Carmen Florea
8.12.2019, 16:04:08

Sa trezit clovnul sa vorbeasca ca in marea majoritate a betivilor de englezi sunt rasiti , cretin i , alcoolici , mizerabilin si puturosi cat cuprinde in marea lor majoritate de idioti de englezi . Est Europenii se chinuie pe constructii , agricultura , restaurante si hotelurile lor sinistre acolo in UK .

+2 (6 voturi)
Carmen Florea
8.12.2019, 16:07:13

Dar de pakistanezi si indieni care sunt cu milioanele si africanii plini de bube din ghana , nigeria , africa de sud etc etc nimic .DE ciuhabii astia nu are tuoeu sa spuna nimic .??

+4 (4 voturi)
Hoher Herman
8.12.2019, 16:07:35

Ati vazut pe undeva un ciuhap care sa stie o meserie?Stiu doar sa se dea cu fundu' in sus la Allacu si sa dea cu cutitu. Nu stiu nici Engleza. Da' tot pe romani or sa-i dea afara, ca de ciuhapi nu te poti atinge. Vezi primaru' Londrei.

+7 (7 voturi)
Hoher Herman
8.12.2019, 16:12:27

Sadiq Aman Khan - Londom Mayor! Nu-i crapa obrazu lu' hoasca aia batrana?

+3 (5 voturi)
Carmen Florea
8.12.2019, 16:26:57

Jos islamul si ciuhabii in Anglia . Asta le este viitorul idiotilor betivi si rasisti de englezi ,,civilizatii si modernii ,, lui lumii cand ei defapt in marea lor majoritate sunt sub orice critica . Aiu un viitor stralucit in Uk si anume islamismul terorist cu astia vor ramane DEFINITIV oamenii crestini albi caucazieni indiferent din ce tara vin nu mai au loc in Anglia aia sinistra si oribila din toate punctele de vedere care defapt este un shit hole de tara din toate punctele de vedere . Multi naivi din Romania cred ca Anglia este ,,paradisul ,, acolo cand defapt este un shit hole

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (29)