articolul anterior articolul urmator

Ce fel de Europă vrea Grupul de la Vişegrad?

21
23 May 2019 17:08:49
Deutsche Welle

21 Comentarii

produs
23.05.2019, 17:37:09

Trebuie totusi remarcat ca si Romania a fost in razboi cu UE. Recent Timermans a trimis o scrisoare la institutiile statului, prin care spunea ca Romania este in pragul activarii articolului 7. Ceea ce e cel mai mare conflict. Nicio tara din Grupul Vishegrad nu a ajuns atat de departe

+3 (9 voturi)
Mihai Giurgiuveanu
24.05.2019, 03:00:18

Nu, domnule! In razboi cu UE este numai Dragnea, care isi apara pielea de puscarie si averea de confiscare (meritata pentru delapidarea a 21 de milioane de euro din fondurile europene)! Mitingul recent din Bucuresti, pro-UE a exprimat dorinta romanilor de a pastra valorile europene, intre care independenta justitiei, lupta contra coruptiei, respectarea democratiei. Romania este in pragul activarii art. 7 din Tratatul UE, pentru abuzurile operate de PSD asupra justitiei, pentru modificarea codului penal in scopul salvarii politicienilor corupti, in principal a lui Dragnea!

+2 (10 voturi)
din Bugeac Gabriel
23.05.2019, 17:57:02

În afară de Polonia.. Slovacia, Cehia și Ungaria sunt țări mici.. chiar dacă nu au ieșire la mare.. au fost țări comuniste. Astăzi au stil de viață foarte ridicat, infrastructură pusă la punct, atrag investitori etc.. oamenii chiar au pus umărul la modernizarea țărilor.. Praga, Bratislava, Budapesta, Varșovia sunt niște bijuterii arhitecturale.. Asta este diferența dintre ei și agaricii care comentează pe aici.. Din cauza rușilor au fugit americanii cu banii pentru autostradă Bechtel, rușii de la Microsoft au dat tunuri de sute de milioane de dolari, rușii au distrus combinatele, fabricile din România.. rușii vin noaptea și fură firele electrice de la calea ferată etc.. Unul Șerbănila se dă în spectacol pe aici că el duce o viață pe care foarte puțini și-o permit, altul că își face vacanțele doar în Grecia de câțiva ani.. dar ce să vezi.. din cauza rușilor..

-3 (11 voturi)
stefan andrei
23.05.2019, 19:29:10

inca un articol in care slugile merkeliste de la dw isi iau dorintele drept realitate spre a fi pe placul stapinilor lor. Cam asa erau si articolele din prvda, izvestia, scinteia, etc pe vremea comunismuljui atit de regretat de baba redegista si slugile ei.

0 (10 voturi)
Iosiv Varga
23.05.2019, 21:15:54

cA DEOBICEI SUNTEM DOXA DE CE VOR SI FAC ALTII!!! Dar de ce nu spunem nimic de ce vor romanii?Sau romanii nu vor nimic ? Se complac in saracia cronica si se multumes v sa aculte ordinele de la BRUXEL?Chiar credeti ca romanii sunt sortiti sa fie SL;UGI PE VECI ,ei nu spun nimic niociodata ? Deci :ce fel de EUROPA vor romanii,totusi sunt peste 20 milioane ?sau nici asta nu mai conteaza? Sa vina chinezii,vietnamezii,afganii,bengalezii,indienii ca ei sunt peste 3 -trei-miliarde si sa stiti ca EI STIU CE VOR si daca noi stam ca mamaliga o sa si obtina tot ce vor! Chiar asta vrem ?

-2 (6 voturi)