Europa

articolul anterior articolul urmator

Ce ar însemna Igor Dodon pentru Republică

30
2 Nov 2016 17:00:37
Mihnea Dumitru

30 Comentarii

Strajeru Giovani
2.11.2016, 18:26:10

Nu se va schimba nimic cu Dadon prashadinti, insa sper ca macar robinetul cu bani nerambursabili sa fie oprit. Ca sa nu mai cadem de fraieri, noi, tziganii rumuni.

-5 (5 voturi)
Stefanescu Marian
2.11.2016, 18:26:50

Păi cică Dodon este dator lui Plahotniuc vreo 4 milioane €.Şi tot radio Erevan spune că SUA şi Rusia s-au înţeles ca Plahotniuc să dispară fiind oligarh şi deci va dispărea şi Dodon.Şi-am încălecat pe-o şea şi v-am spus povestea aşa...

+3 (3 voturi)
Tepes Vlad
2.11.2016, 20:08:10

Eu cetatean roman, nascut in Romania, recunosc ca i-am confundat pe moldovenii de peste Prut cu niste romani care au fost despartiti de istorie si de tratate nedrepte ale marilor puteri de tara mama. Dar nu e asa. Sunt niste straini si nu inteleg de ce guvernul nostru idiot tot pompeaza bani nerambursabili si ajutoare peste ajutoare in acesti tupeisti din care multi considera pasaportul romanesc ca o viza precum Irina Tarasiuk sau idiotul de Vlad Batrancea, parlamentar moldovean de peste Prut care a rupt harta Romaniei si mai face parte si din asa zisul grup de prietenie moldo-român. Citesc in articolul asta ca apropierea de Romania vine cu conditii dupa ce noi am tooot dat bani unor nerecunoscatori. In afara de bomboanele Bucuria sunt curios cu ce ne-au imbogatit vecinii nostri de peste Prut? 48% din moldovenii astia care considera ca vorbesc o alta limba decat cea din Romania si care au votat cu acest Dodon zero barat pentru mine, isi vor merita soarta. Eu as retrage cetatenia romana tuturor moldovenilor parsivi si as intari granita. Sa lasam povestile din Dumbrava minunata cu podul de flori si fratii nostri de peste Prut. Si sa terminam cu pomenile catre ei. Auzi la idiotul de Dodon cum s-a referit la romani, " frate, dar branza-i pe bani" Sictir Pacat de unii moldoveni, putini ce-i drept care se mai considera romani.

-3 (5 voturi)
Mos Craciun
2.11.2016, 20:42:26

Daca moldovenii in frunte cu Dodon ne spun noua romanilor ''Frate frate dar branza-i pe bani'' cum s-ar simti moldovenii atunci cand acest Dodon va veni presedinte si ar interzice legaturile cu romanii (asa cum a spus Dodon), iar noi romanii le-am spune si noi moldovenilor Frate frate dar branza-i pe bani? Cum pot moldovenii sa ne jigneasca in acest fel cand noi romanii le dam si le-am tot dat bani lor atunci cand nu mai aveau cu ce plati pensiile?

-1 (1 vot)
Mos Craciun
2.11.2016, 20:29:30

A spune ca nu se voteaza decisiv viitorul Republicii ne inselam. E echivalent cu a crede ca Putler e baiatul bun care vrea binele omenirii atunci cand se pozeaza cu catelusi dar ignoram ca a ameninta omenirea cu boba nucleara SATAN. Cu Dodon presedinte toata Rep. Moldova se va transnistriza. Dodon presedinte va face tot ce-i sta in putere sa duca la indeplinire planul Kozac de federalizare (Transnistrizare) a Rep. Moldova. Acesta este si unicul si principalul scop al ajungerii la putere al lui Dodon (Mascva). Un ''statut special'' pentru Transnistria...care va avea drept de veto in toate deciziile Republicii. Cu alte cuvinte...Rep. Moldova va deveni cu adevarat captiva Rusiei (Inchisoarea natiunilor) Imperiul raului. Priviti aici ce inseamna Dodon presedinte...inseamna Nistrenia (Sinistrenia) https://tv.pgtrk.ru/show/74/49875 Dodon=Federalizare=Transnistrizare

+1 (3 voturi)