Europa

articolul anterior articolul urmator

Cel mai înalt bloc de apartamente din Uniunea Europeană a fost finalizat. Cât costă un apartament VIDEO

0
20 Jul 2021 23:30:32
Autor: Emanuel Neuman
Clădirea Intempo din Spania FOTO captură video
Clădirea Intempo din Spania FOTO captură video

După 17 ani de probleme, obstacole şi eşecuri, construcţia clădirii Intempo de pe Costa Blanca din Spania a fost în final terminată. Cu o înălţime de 187 de metri este cea mai înaltă clădire de apartamente din Uniunea Europeană.

Clădirea Intempo se poate lăuda şi cu cel mai rapid lift din Spania - ridicându-se cu o viteză de 4.2 metri pe secundă, liftul poate ajunge la ultimul etaj în 52 de secunde.
 
Turnurile sunt legate în partea de sus de o structură în formă de diamant, unde preţul unui penthouse este de aproximativ 2 milioane EUR. În alte părţi ale clădirii, preţurile încep de la 257.000 EUR.
 
Momentul inaugurării ar putea părea unul prost ales - Benidorm, staţiunea unde se află clădirea Intempo, suferă de pe urma pandemiei şi a scăderii numărului de turişti străin, alături de alte staţiuni de pe coastă. Cu toate acestea, 100 din cele 256 de apartamente din clădire au fost deja vândute. Aproximativ 60% dintre acestea au fost cumpărate de spanioli. Restul au fost achiziţionate fie de cetăţeni ruşi, germani, belgieni ori din ţările scandinave.
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările