articolul anterior articolul urmator

Criza migraţiei aduce două state membre UE în pragul unui conflict diplomatic

19
13 Jun 2018 15:08:15
Autor: Viorica Marin
Nava Aquarius cu 629 de migranţi la bord, refuzată de Italia, se îndreaptă spre Spania FOTO AFP
Nava Aquarius cu 629 de migranţi la bord, refuzată de Italia, se îndreaptă spre Spania FOTO AFP

19 Comentarii

Badea Scârţan
13.06.2018, 15:40:32

,,Criza migraţiei continuă să provoace tensiuni pe continentul european. „Franţa şi Spania au pornit o adevărată cruciadă împotriva politicii privind migranţii condusă de guvernul italian. Ambasadorul Franţei la Roma a fost convocat, miercuri, la Ministerul de Externe italian după declaraţiile „surprinzătoare“ ale preşedintelui Macron despre nava Aquarius." Citeste mai mult: adev.ro/pa9g4x Bai, oameni buni, voi va recititi textele ?! Macar, asa, intr-o doara ?! Cruciada, cruciati ?! Adica, cum naiba, altfel, daca, de venit, vin, exclusiv migranti islamici ...Nu-i asa ?! Of, of, of, lelito, mooooorrrrrrrrrrrr !

+6 (6 voturi)
Badea Scârţan
13.06.2018, 16:01:47

Aroganta microniana, va face ca temperatura discutiei, in privinta acestor migranti ADUSI SISTEMATIC si fortat in Europa, sa creasca spectaculos. In cauza, si cu multe pacate, vasul Aquarius, apartinand unui ONG francezo-sorosist, numitul si revopsitul, SOS Mediterannée, nu facea decat ce s-a mai facut fara sa inteleaga(sanchi, a fost un balon de incercare totusi !) ca la Roma s-a schimbat radical abordarea acestei probleme... Adica dupa toate atacurile asupra rezultatului votului italian, vine acum, o neobrazata, araoganta, prost mirositoare, si absolut nesimtita remarca a acestui Gigi de la Scularie, Macron, care a ajuns sa se creada un soi de lider providential, asupra unui guvern, asupra unei tari, a carei suveranitate si independenta nu pot fi, nici negate, nici interpretate,si prin care i se bate obrazul, pe o tema, in care, Italia a fost lasata singura...Acum Macron pare surprins...Nu, zau ! Aoleu, ce-o sa te faci, tu, Microane, peste vreo doua luni, ca astia de abia au intrat in paine, si, deja ti-au spulberat iluziile globaliste, usor caldut-lesioase, ale acestei mari ciorbe, reincalzita si redenumita cu multa pompa, ,,Noua UE" ?! In incheiere am un sfat pentru consilierii micronisti, baieti, uitati ce vi s-a parut, si incercati sa ascultati atent ce se petrece in fapt in UE....Ia, auzi...;se aude un huruit de motor in prag de calare, si, da , nu este Juncker tusind spornic, dupa alta noapte langa sticla, e chiar UE, in picaj...Aceasta constructie sublima, e, pare-se, sortita, cu astfel de conducatori elitisti, sa ramana doar un mit generos. Exact ca si fosta Societate a Natiunilor. Plebea nu (mai) conteaza. Si, exact ca in Italia anilor '20, in Italia contemporana, apar miscari care dau fiori. Liderii elitisti par sa nu priceapa de ce vechile minciuni nu mai au efect. As zice ca, tocmai de aia !

+13 (13 voturi)
Mondialu
13.06.2018, 15:47:40

Bai fratilor au luat italienii 600 de mii pe mare in cativa ani, cu socialistii de la partidul democrat la putere. Acum au venit populistii si cu dreapta, gata, fac ce au promis plus ce sa vezi aplica legea.... Acum e randul Spaniei unde recent au venit progresistii stangisti la putere care se ofera ei sa i preaia. Poata sa preia fi Franta ca e mare iubitoare. Planul pentru diversificare a progresistilor stangisti de la Bruxelles trebuei sa continue. Groaznic.

+11 (11 voturi)
Badea Scârţan
13.06.2018, 16:04:56

Italia a ,,primit" peste 900.000 de migranti in 3 ani. O parte i-a ,,exportat ,,intra-muros" (veo 50.000) pe unii ,,extra-muros"(sub 30.000) si pe restul ii tine prin hoteluri, tabere, campusuri, etc, etc In rastimpul asta acestia, nu mananca, nu beau, nu fumeaza, nu se cheltuie niciun sfant....Da, da, sanchi !

+9 (9 voturi)
Biroul National de Cenzura
13.06.2018, 16:15:05

Problema e foarte simpla. Imigrantii economici proveniti din culturi esuate la scara istoriei si din tari aflate in plina explozie demografica platesc traficanti pentru a-i pune in barci sttindu-se ca ONG-urile progresiste patruleaza langa coasta libiana pentru a-i aduce in Europa unde odata ce au pus piciorul nu-i mai trimite nimeni inapoi indiferent daca au dreptul sa beneficieze de vreo forma de asistenta umanitara sau nu. Intr-un cuvant e haos. Cu fiecare african ajuns alti o suta isi pregatesc si ei bagajele incurajati de impotenta unui continent imbatrianit si naivizat de o ideologie liberal egalitarista care are ca obiectiv distrugerea bazelor acestei civilizatii. Speram cu totii ca dupa caderea comunismului acum ceva vreme natiunile europene sa se debaraseze si de ultimul bastion al gandirii marxismului adica progresismul relativist si destructiv.

+12 (12 voturi)