articolul anterior articolul urmator

Cu traista-n băţ, în căutare de parteneri strategici

6
10 Jun 2013 10:07:12
Cristian Unteanu

6 Comentarii

Vanatorul/d.c.
10.06.2013, 10:54:18

Sfanta Ipocrizie Manipulatoare facatoare de propaganda USL..! Ia auziti ce ne zice tovarasul Unteanu: "..după şocurile successive din vara trecută, venite atât de la Bruxelles cât şi din mai multe capitale europene. Printre care şi Berlinul."..Cu alte cuvinte, dragutii infractori si tradatori de neam si tara care conduc acum tara, adica domnisorii Crin Antonescu, Victor Ponta si Voiculescu, se jucau cuminciori cu galetuse si lopatele pe plaja asta-vara, cand dintr-o data, hodoronc-tronc , Barroso, Merkel si alti talhari din UE, au casunat pe capul copilasilor nostri penali, socandu-i exact atunci cand dragutii de ei puneau asa, in joaca, de o scumpete de lovitura de stat plus niscaiva demolari timorate si juvenile, ale statului de drept..!

+2 (4 voturi)
Stan Toma
11.06.2013, 06:45:54

Peste cateva luni incepe povestea cu constitutia si sa te tii,aberatii si contra aberatii.Imi este teama ca nu apucam sa ne impacam cu toti cu care ne-am certat.

Vanatorul/d.c.
11.06.2013, 07:54:36

Prietene, povestea cu constitutia a inceput deja..O poveste cu capitole aberante pentru un stat ce se vrea si european si de drept..O constitutie revizuita de pungasi si in interesul pungasilor..Ori, avand in vedere treaba asta, eu n-am de gand sa ma ..impac cu niciunul dintre cei care tin hangul puslamalelor.."constituante" ale USL-lui..

Edmond Serban
10.06.2013, 23:18:12

Am ratat revolutia industriala, am ratat revolutia agrara, am ratat revolutia informationala - a mai ramas ceva de ratat ? Singura consecventa dovedita si recunoscuta este lipsa de consecventa in orice domeniu major.Gasim permanent vinovati: strainatatea care conspira si ne asupreste, criza modiala, starea vremii, gripa aviara, viermii de matase si dudele verzi ! Noi suntem victime, dar ramanem vajnici luptatori pentru taramul si neamul romanesc ! Intre timp, o grupare trans-partinica de cioflingari inculti, sprijiniti de niste alti inculti, jefuiesc bogatia nationala , aplaudati si votati in prostie si la nesfarsit de cei pagubiti ! Spuneau unii ca pentru o galeata sau un kil de ulei unii ar vinde si pe ma-sa - gresit, ma-sa l-a vandut intai ! Si vrem respect !

Mihail AD
11.06.2013, 00:58:41

@Edmond: - unii spun ca ne pregatim sa ratam revolutia energiei verzi; - altii isi amintesc ca ne-am cam ratt si propria revolutie. Si totusi, suntem datori sa mergem inainte. Lac sa fie ca broaste...destule!