articolul anterior articolul urmator

Curtea Supremă din Austria a aprobat extrădarea oligarhului ucrainean Dmitri Firtaş, apropiat al lui Viktor Ianukovici, în SUA

4
26 Jun 2019 11:29:24
Autor: Ştefana Radu
Dmitri Firtas FOTO Arhiva
Dmitri Firtas FOTO Arhiva

4 Comentarii

Maleficio Decenu
26.06.2019, 12:09:06

Foarte bine să spargă ”gașca” oligarhilor.Când vor începe cu Poroșenko,vampirul cel gras și dulce? Parcă se jura cu Biblia în mână că va vinde tot prentru țara,mare,mare patriot ajuns în fine patrihoț. Bine că oligarhuții rumeni sunt prea mici pentru colimator sau ei au avut afaceri ”cinstite”.

-1 (1 vot)
Avocatul Diavolului
26.06.2019, 12:20:03

Deceneule, termina cu prostiile ca eshti in afara realitatzii. Referitor la "Compania Boeing nu este inculpată în acest caz, deşi a spus că a luat în considerare să facă afaceri cu Firtaş. Însă nu a fost semnată nicio înţelegere." De multe ori, intzelegerile in afaceri se fac doar batind palma dupa modelul mafiot, astfel incit guvernul, (care intotdeauna vrea sa-si ia partea), sa nu aiba nici o dovada in acest sens.

+1 (1 vot)
Maleficio Decenu
26.06.2019, 15:37:25

Bei poate în lumea ta ,chestiile astea se fac cu ștampilă și ștaif,auzi mafie la Boeing hihihihi. Ești complet dinafară,răspopește-te ptiu Drace.

-1 (1 vot)
Avocatul Diavolului
27.06.2019, 01:56:26

Tu imi aminteshti de vorba "prostul daca nu-i fudul, nu este prost destul". In cazul tau insa te iert, dar mai intai, referitor la shtampila shi shtaif, astea se fac pentru a arata guvernului ce sume umflate s-au platit (deshi probabil au platit numai 50%) shi astfel sa ishi reduca din taxa de corporatie, dar probabil tu habar nu ai de asha ceva. Atunci cind sint prinshi asha cum a fost cazul lui Enron in SUA shi mai recent SNC LAVALIN in Canada, serviciul de taxe ai poate aduce la faliment daca nu se face vre-un compromis. SNS LAVALIN, care este cea mai mare companie de constructii din lume, a fost prinsa cum ia dat mita fiului lui Moamar Gadafi in Libia ca sa obtzina contracte cu guvernul libian. In cadrul mitei, domnealaor au angajat pina shi prostituate de lux ca sa il incinte pe juniorul. Asha ca gindeshtete de doua ori cind imi spui mie ca sint pe dinafara.