Europa

articolul anterior articolul urmator

Dezbatere Historia la Adevărul LIVE, ora 11:00. SUA şi NATO au răspuns, ce va face Rusia?

2
28 Jan 2022 10:04:20
Autor: Historia ro
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Răspunsurile scrise ale Statelor Unite şi NATO transmise Moscovei resping cererile Rusiei, dar păstrează deschisă calea dialogului prin canalele diplomatice şi militare, după cum declară oficialii de la Washington şi de la Bruxelles.

Ce prevăd aceste documente pe care Kremlinul le analizează în aceste momente, apreciind că solicitările Rusiei nu au fost luate în considerare? Care va fi reacţia Moscovei? Cât de mult va mai rămâne deschisă uşa pentru negocieri? Care este probabilitatea unui conflict militar şi ce măsuri de descurajare mai pot fi luate  pentru a nu se ajunge la o confruntare militară de proporţii în Europa?

Discutăm despre noile evoluţii în cea mai gravă criză de securitate a ultimelor decenii, împreună cu profesorul Armand Goşu, specialist în spaţiul rusesc, şi cu Ştefan Popescu, istoric în domeniul relaţiilor internaţionale, la Dezbaterile Historia, într-o emisiune moderată de Ion M.Ioniţă, redactor-şef Historia.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Lucifer
28.01.2022, 10:21:50

Păi după Yalta şi Malta va veni O ALTA înţelegere....compromiţătoare....

-1 (1 vot)
echi
28.01.2022, 10:35:40

Rusia s-a bagat singura in hazna si de aici nu mai are iesire! Partea faina e ca America doar i-a sugerarat Kremlinului in ce buda sa se scufunde...Rusia e la colt, nervoasa si gata sa faca greseli....fatale...Rusia e exacta colo unde a vrut USA sa o puna.Situatia Rusiei e asemanatoare cu a mistretului haituit si dus in bataia pustii....

-2 (2 voturi)
Modifică Setările