Europa

articolul anterior articolul urmator

Dezbatere Historia la Adevărul LIVE, ora 12:00. Negocieri fără rezultat, va fi război în Ucraina?

3
14 Jan 2022 11:37:29
Autor: Historia ro
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Maratonul negocierilor dintre Occident şi Rusia, purtate timp de o săptămână la Geneva, Bruxelles şi Viena, nu au dus la niciun rezultat.

Cele două părţi au rămas pe poziţiile iniţiale, NATO respingând solicitările ruşilor de stopare a politicii uşilor deschise şi de redefinire a întregii arhitecturi de securitate în Europa.

Marea întrebare care se pune în urma acestor discuţii este care va fi următoarea mişcare a Rusiei? Cât de mare este riscul unui război în Ucraina? Ce consecinţe vor fi în cazul izbucnirii conflictului?

Discutăm la Dezbaterile Historia despre toate acestea, cu Claudiu Degeratu, expert internaţional în probleme de securitate, şi cu Ovidiu Nahoi, redactor-şef RFI, într-o emisiune moderată de Ion M.Ioniţă, redactor-şef Historia.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

snake
14.01.2022, 14:48:39

sa spui ca rusia este doar " un fel de turcia,iran ...putin mai inarmata nuclear,care nu are de oferit nimic in afara de putere armata" este de noaptea mintii. chiar si wiki ,e mai generoasa...unde focoase nucleare ruse sunt aproape la egalitate cu state. si de oferit economic...doar asa colo un pc de resurse...mai bine taceti dracu din gura. ce face economia sa functioneze????? resursele. ce dracu vb?

-16 (16 voturi)
Gelu Vlad
14.01.2022, 16:11:05

Grija fata de un vecin care isi bate joc de neamul romanesc din Bucovina de dincolo de granita : Citeşte întreaga ştire: REPORTAJ. Strigătul românilor din Ucraina care nu mai au voie să învețe în limba maternă: „Ne doare, că noi nu am venit de undeva, noi suntem la noi acasă” În Bucovina de dincolo de graniță, directorul unei școli românești vechi de două veacuri aruncă în joc opționale și cercuri de studiu pentru ca elevii să nu piardă limba română. E singura rezistență pe care și-o poate permite în fața noii legi a educației promulgate de Kiev, care va reduce drastic din toamnă învățarea în limba maternă a minorităților recunoscute. Reporterii Libertatea au mers în două comunități românești și au vorbit cu cei care se tem că asimilarea pândește de după colț în Ucraina. Si atitudini diferite, romano-maghiara : Ministrul de externe al Ungariei, la reuniunea NATO: 'Restrângerea drepturilor comunităţilor maghiare din Ucraina este inacceptabilă' ! Al nostru pauza !😥

Taica Belcu
15.01.2022, 00:22:00

Da! Si as dori ca redactzia Adevarului sa fie ... desant infanterist pe tancurile Abrams. Cind vetzi trece Nistrul spre Odessa! Ori vretzi sa fitzi doar .. corespondetzi de razboi .. ca Ilya Ehrenenbug .. in razboiul civil din Spania? Aaaa .. pai nuuuu! Vretzi razboi? Atunci ... pe tancuri .. tot inainteeeeee ... aaadeelaaantee!

Modifică Setările