Europa

articolul anterior articolul urmator

El Mundo: "Energia negativă", cea mai bună armă a preşedintelui român în dezbateri?

0
27 Jan 2010 12:25:02
Autor: adevarul
Mircea Geoană crede că a fost înfrânt de forţe oculte
Mircea Geoană crede că a fost înfrânt de forţe oculte

Mircea Geoană, contracandidatul lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din luna decembrie a anului trecut a încercat să-şi depăşească înfrângerea, declarând că motivul pentru care a câştigat Băsescu a fost magia neagră, scrie cotidianul El Mundo.

Geoană are dovezi şi spune că în decembrie, în dezbaterea televizată de dinaintea celui de-al doilea tur de scrutin, a văzut cum persoane care lucrau pentru Băsescu manipulau energia şi s-au plasat chiar în dreapta camerei de luat vederi, de unde îşi vedeau de treabă, relatează cotidianul spaniol.

Surprins, prezentatorul a întrebat fără să-şi ascundă mirarea: Dar ce făceau, exact, aceste persoane?. Nu ştiu ce făceau sau ce nu făceau, dar i-am văzut manipulând şi ştiu cine sunt, a răspuns Geoană pe un ton ameninţător.

Social-democratul contează pe un martor care se pare că a văzut acelaşi lucru: soţia lui, Mihaela Geoană, pentru care nu există niciun dubiu că soţul a fost atacat cu energii negative - nu pe toată durata dezbaterii, ci în anumite momente, "probabil decisive", în care acesta nu a reuşit "să răspundă cu naturaleţe". Chiar ea a fost victima "atacului cu energii": "am rămas fără energie", a declarat dna Geoană, "nu puteam spune sau face nimic, nu eram eu", după cum a mai explicat ea.

Reacţia presei din România ajunge pe teren paranormal: după publicarea mai multor fotografii în care este văzut "cunoscutul parapsiholog Eliodor Manolea" alături de Traian Băsescu în campanie, mai multe cotidiene se întreabă dacă acesta chiar s-a folosit de magie neagră împotriva contracandidatului său, mai scrie El Mundo.

Manolea este specializat în domeniul controlului mental şi transei hipnotice, potrivit Asociaţiei române de psihologie transpersonală, iar serviciile sale sunt, se pare, foarte solicitate. Astfel, presa care îl susţine pe Băsescu a descoperit că Manolea lucrase anterior pentru Geoană, mai scrie publicaţia spaniolă.

În alte imagini, psihologul apare însoţindu-l pe social-democrat în campania din 2007, în Vrancea, Vâlcea, Suceava, Galaţi şi Timişoara - iar acesta din urmă i-a cerut serviciile şi după aceste alegeri, ceea ce, apreciază El Mundo, ar indica o răzbunare de tip parapsihologic-electoral.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările