Europa

articolul anterior articolul urmator

Europa, vreau să te f...!

100
11 Jan 2016 07:57:49
Traian Ungureanu

La ce se gîndea, oare, doamna Merkel Angela, în neuitata zi de 1 ianuarie a anului 2016, după calendarul creştin? Se gîndea la cum petrec invitaţii ei, adunaţi la Koln, pentru o vînătoare de femei? Sau se gîndea, recunoscătoare, la efortul de integrare a refugiaţilor surprinşi, scumpii de ei, cu mîna în chiloţii femeilor?

Trebuie, totuşi, menţionat, că poliţia a găsit şi mesajul migranţilor pentru situaţii de socializare cuviincioasă. Mulţi dintre ei purtau în buzunare bileţele pe nemeţeşte, cu un mesaj plecat din cu totul alte organe decît inima: Ich will dich finken! (Vreau să te f...!)

Nu vom afla la ce cugeta Cancelarul Germaniei, în noaptea în care ţara ei serba, fără să ştie, prima zi a anului 1437, după socoteala calendarului islamic. Ştim însă altceva. Că adevărul gol-goluţ şi scabros despre femeile dezbrăcate cu forţa, pe stradă, la Koln şi în alte oraşe a avut nevoie de cinci zile pentru a învinge cenzura oficială. În Germania, lumina Europei.

Mesajul cu adevărat sinistru plecat spre noi din inima Europei nu e scandalul sexual. E scandalul sexual încoronat de complicitatea autorităţilor. Consenul oficial german cere tăcere şi supunere. Poliţia, ziarele, televiziunile, primarii, directorii de şcoală şi atâţia alţi domni şi doamne cu creiere lucind de curăţenie după spălătură au decis că neamul lor e dator să sufere cu plăcere şi în tăcere. Femeile pot fi, adică, violate cu voie de la poliţie, dacă distinşii autori sînt ambasadori ai tradiţiilor afro-arabe şi, cu atît mai mult, dacă sînt refugiaţi.

Germania şi atîtea alte state vest-europene trăiesc sub şantaj. Orice protest, orice deget îndreptat spre valul de violuri care bîntuie de la Oslo la Zurich e imediat înregistrat la capitolul rasism sau extremism în prag de fascism. E de datoria organelor publice să nege şi să ascundă faptele. Adevărul e periculos pentru că n-ar face decît să toarne ţiţei (actualmente foarte ieftin) pe foc, stîrnind extremismul.

Adevărat, ZDF, o televiziune germană care s-a făcut că plouă şi a ţinut deschisă umbrela care a protejat violurile, a trebuit să ceară scuze pentru că a sărit peste ştirile de la Koln. Adevărat, poliţia a admis că în mulţimea de la Koln se aflau şi afro-arabi, după care a admis că marea majoritate erau afro-arabi, după care a admis că 15 erau refugiaţi, după care a mai socotit o dată şi a aflat că marea majoritate erau refugiaţi. Dar toate astea numai şi numai sub presiunea revoltei de pe net, noua subterană şi noul samizdat al democraţiilor europene. Nu demult, dna Merkel îi cerea discret dlui Zuckerberg să vină de hac paginilor de Facebook în care se adună critici antimigraţie. Dl. Zuckerber e, însă, tare de ureche şi bine face.

Noul fanatism antioccidental al Occidentului a creat propriul val de refugiaţi: pe net, unde se strîng şi comunică oameni siliţi să înţeleagă realitatea, dînd cu capul sau cu picoarele larg deschise de ea. O generaţie începe să priceapă că istoria nu e parfum, că lumea nu e geometrie plană şi că Gulag nu e transcrierea greşită a lui Google. S-ar putea să fie prea tîrziu.

Asta, pentru că, după ce a abolit dreptul la liberă exprimare punînd pumnul în gură oricărei opinii contrare, conformismul eurogerman a renunţat şi la normele de bază ale civilizaţiei occidentale. Aşa de pildă, un grijuliu diriginte german a scris recent o scrisoare în care cere părinţilor să nu îşi trimită copiii la şcoală cu bluze sau fuste care i-ar putea stîrni pe musulmani. E clar că Gernania face cele mai bune maşini din lume şi nu se poate opri nici cînd e vorba de oameni. La fel ca superiorii lui din vîrful sistemului politic, acest mic idiot local crede automat că poate domestici realitatea, înainte să o cunoască. E ciudat, dar nu întîmplător că germanii sînt obsedaţi de natura cu păsărele şi broscuţe în pericol, dar ignoră total natura umană. Ce ar fi trebuit să înţeleagă aceşti funcţionari împinşi la ruină de propria orbire? 

Ar fi trebuit să observe că milionul şi ceva de refugiaţi admişi în Germania şi Scandinavia e compus în proporţie de 70% din băieţi şi bărbaţi tineri. Germania refuză să vadă că are sub ochi un val de bărbaţi în carne, oase şi hormoni. Autentic sau nu, un refugiat lasă acasă multe, dar ia cu el cultura, adică obişnuinţele de fiecare zi din ultimele cîteva sute de ani.                     

În lumea din care vin aceşti oameni, orice femeie neîmpăturită în ţoale pînă sub ochi cere să fie violată. Iar o femeie violată e declarată boarfă şi trebuie omorîtă cu pietre de familia sau clanul care îşi recîştigă astfel onoarea.

În lumea din care vin aceşti oameni, datina spune că o femeie poate fi posedată pentru că e un obiect cu ţîţe. În cazul fetelor, se poate coborî sub 14 ani – în cazul caprelor şi al oilor, chiar mai jos.

În lumea noastră, barbaria sexuală e împotriva legii. În lumea din care vin aceşti oameni, barbaria sexuală nu e împotriva legii. E legea.

Asta trebuiau să ştie meticuloşii germani. Nu era nevoie de deplasări sau studii speciale. Acasă, în centrele germane de primire a refugiaţilor, realitatea strigă singură degeaba. Spaţiile de cazare sînt locuri de siluire în care femeile sînt luate la rînd de toată suflarea bărbătească sau închiriate cu 10 euro şedinţa. Un lucrător de la un centru de primire de lîngă Munchen a spus-o pe şleau, ca să înţeleagă tot neamţul: sîntem cel mai mare bordel din Bavaria!

Şi, ca să nu facem atîta caz de Germania, merită amintiţi italienii care zac în şomaj, îşi pierd casa, bat la uşa primăriei cu familia după ei şi sînt trimişi înapoi în stradă: spaţiile libere sînt pentru refugiaţi! Dar pentru asta trebuie săpat în ziare şi emisiuni italiene pe care nu le ia nimeni în seamă. Nu asta e actualitatea europeană de prim ordin!

Actualitatea europeană de prim ordin e alta. E situaţia din Polonia! Comisia Europeană vrea să o discute peste cîteva zile, pe motiv de încălcare oficială a libertăţii presei. Corect! Modelul de urmat e presa germană. Şi, oricum, niciun guvern esteuropean de dreapta autentică nu trebuie lăsat nepedepsit. Dar situaţia din Germania nu e oare de discutat? Dar situaţia din Europa nu ar merita o discuţie cît de căt sinceră?

Acum 10 ani, faimosul teoretician rus V. Putin declara că prăbuşirea Uniunii Sovietice a fost cea mai mare catastrofă a secolului. Copilării! Titlul a fost cucerit de altcineva. Dna Merkel şi invitaţia ei la migraţie liberă în Germania sînt cea mai mare catastrofă a secolului.

Deocamdată, sîntem la faza în care oaspeţii dnei Merkel îşi satisfac cea mai urgentă nevoie: Europa, Ich will dich finken! Traducerea, în titlu. Felicitări beneficiarilor şi adio cote de refugiaţi! Avem alte treburi. Curînd, intră pe rol legalizarea căsătoriilor homosexuale. Încă o şansă să dovedim că sprijinim progresul. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

100 Comentarii

Utilizator Adevărul
11.01.2016, 08:23:16

Comentariu considerat abuziv.

State E
11.01.2016, 08:29:57

URSS s-a spart în sec. XX, adică secolul trecut. Și, nu se spune finken, ci ficken. În rest, oricine are un pic de minte se întreabă cum de chiaaar acum s-au găsit violatorii să atace decisiv. E prea cusută cu ață albă și prea se potrivește, prea le vine ca o mănușă neonaziștilor.

-56 (84 voturi)
emil sava
11.01.2016, 08:31:16

credeam ca nemtzii au singe in instalatie.dar faptele indica ca se lasa calaritzi,la propriu de arabi,in propria tzara.de frantzuji nu mai zic....

+17 (17 voturi)
freeson freeson4
11.01.2016, 08:39:05

Am citit articolul croit "să ripostez" pentru titlu. Acum am de observat doar că de la prăbușirea Uniunii Sovietice s-a schimbat secolul. Pe de altă parte, aștept momentul în care articolul va fi preluat de presa germană. Nu sunt prea multe șanse, dar vă felicit și într-un caz, și în celălalt. :)

+17 (19 voturi)
Iliescu Danut-ilie
11.01.2016, 08:40:55

Exceptional articol. Nu sint intotdeauna de acord cu dumneata, dar ai un talent de gazetar cum nu am mai vazut la nimeni. Tine-o tot asa.

+12 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (100)

Modifică Setările