Europa

articolul anterior articolul urmator

Femeie condamnată la 30 de zile de închisoare, după ce a tuşit intenţionat în faţa unei cliente din magazin

5
11 Apr 2021 16:10:20
Autor: Maria Ţaga
Episodul a avut loc în plină pandemie, când autorităţile se loveau de rezistenţa cetăţenilor în a purta măşti de protecţie, ori de a respecta alte restricţii. FOTO Shutterstock
Episodul a avut loc în plină pandemie, când autorităţile se loveau de rezistenţa cetăţenilor în a purta măşti de protecţie, ori de a respecta alte restricţii. FOTO Shutterstock

O femeie în vârstă de 53 de ani, a fost condamnată la 30 de zile de închisoare după ce în iunie 2020, a tuşit intenţionat în faţa unei cliente, într-un magazin, în timpul unei dispute pe tema purtării măştii de protecţie în spaţiile închise.

Un martor a declarat în instanţă că a filmat cu telefonul scandalul pe care Debra Hunter din Florida l-a făcut timp de 15 minute cu angajaţii magazinului. Când a văzut că este înregistrată, Debra Hunter a tuşit intenţionat în direcţia femeii care o filma.

Pentru acest lucru, martorul a dat-o în judecată, arătând în instanţă că suferise cu 10 luni în urmă o intervenţie chirurgicală pentru a elimina o tumoare pe creier şi că era încă în curs de tratament. Prin urmare, actul de a tuşi în faţa ei, în condiţii de pandemie, a fost ”unul calculat, pentru a mă ataca în punctul meu cel mai slab fizic şi psihologic”, potrivit nytimes.com.

În faţa instanţei, Debra Hunter a spus că se simte vinovată de felul în care a reacţionat, arătând că din această cauză, toţi cei trei copiii ai ei şi-au pierdut prietenii, iar în comunitate a ajuns să nu fie văzută bine.

Ea a mai spus că cei trei copii ai ei au fost foarte afectaţi de sutele de mesaje de ameninţare, venite atât prin apeluri telefonice cât şi pe reţelele sociale şi chiar prin scrisori trimise la ei acasă, după ce filmarea din magazin s-a viralizat.

Pe lângă 30 de zile de închisoare, Debra Hunter a fost condamnată la şase luni de probă şi a fost obligată să plătească o amendă de 500 de dolari. Judecătoarea Ruth i-a cerut, de asemenea, să urmeze cursuri de gestionare a furiei şi să facă o evaluare a sănătăţii mintale.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Eduard
11.04.2021, 16:34:17

Foarte bine. Pe cand si in Romania ?

+5 (11 voturi)
defu gabi
11.04.2021, 20:31:55

Curand... Pregateste-te sa-ti pui dop pe dindarat... Pentru un partz, pedeapsa capitala... :)))))))))

-5 (5 voturi)
Index 4.2.2
11.04.2021, 17:28:48

Astia sunt votantzii de Dreapta pr0$t@n@ci , de a lu Trampa Nataraul!

-2 (8 voturi)
Zürich
11.04.2021, 18:43:22

De parca BLM-istii ar fi de alta natura ! Tembela asta a tusit dar un blm-ist i s-ar fi urcat cu picioarele pe cap

-1 (7 voturi)
Matrics Gigescu
11.04.2021, 21:54:27

Îhî, știe Zurich, că el a fost acolo când blm-istul s-a urcat cu picioarele.

+2 (4 voturi)
Modifică Setările