Europa

articolul anterior articolul urmator

Fostul premier britanic David Cameron a cheltuit 25.000 de lire sterline pentru amenajarea unei „cabane de lux“

8
30 Apr 2017 14:59:22
Autor: News.ro
David Cameron Foto: EPA
David Cameron Foto: EPA

David Cameron a cheltuit 25.000 de lire sterline (29.720 euro) pentru amenajarea unei „cabane de lux“ în grădina reşedinţei sale din Cotswolds, pe care fostul prim-ministru al Marii Britanii intenţionează să o utilizeze ca pe un studio de literatură în care îşi va scrie memoriile, informează The Guardian.

După ce a părăsit Downing Street Nr. 10 - reşedinţa oficială a prim-miniştrilor britanici -, David Cameron a susţinut un turneu de prelegeri în Statele Unite şi spune că şi-a redescoperit pasiunea pentru vânătoare.
 
De asemenea, fostul prim-ministru a început să scrie un volum de memorii dedicat perioadei petrecute în reşedinţa din Downing Street Nr. 10. Acesta este motivul pentru care David Cameron şi-a amenajat o cabană foarte cochetă în grădina vilei sale din Cotswolds.
 
Cabana, construită manual, are pereţii izolaţi cu lână de oaie, o sobă de lemne, întrerupătoare electrice din bachelită şi uşi din lemn de esenţă tare.
 
Soţii Cameron au echipat cabana cu o sofa dublă retractabilă şi au vopsit pereţii din interior în nuanţe de bej, alb şi gri.
 
David Cameron a recunoscut însă că soţia lui, Samantha, a luat toate deciziile în privinţa decoraţiunilor interioare.
 
Fostul prim-ministru britanic a cumpărat această cabană rustică de la compania Red Sky Shepherds Huts, deţinută de Paul Bennett.

Foto: redskyshepherdshuts.co.uk
 
Într-un blog afiliat site-ului companiei, David Cameron afirmă că ideea achiziţionării unei astfel de cabane i-a aparţinut tot soţiei sale.
 
Tranzacţia a fost încheiată atunci când David Cameron a aflat că Paul Bennett şi-a înfiinţat compania cu ajutorul banilor pe care i-a primit atunci când a putut să se pensioneze la vârsta de 55 de ani, graţie unei schimbări legislative ce a fost operată în timpul mandatului lui Cameron.
 
O cabană tipică „Red Sky“ este vândută de această companie cu preţul de 16.500 de lire sterline, însă această sumă creşte odată cu opţiunile suplimentare, ce includ o armătură din lemn vopsit, o sobă, un pat, alături de tarifele pentru livrare şi instalare.
 
Astfel de cabane au devenit tot mai populare în Cotswolds, însă acest fapt nu l-a descurajat pe David Cameron.
 
„Da, au apărut peste tot. Dar cred că aceasta este deosebit de drăguţă - are culori foarte frumoase, care se potrivesc cu pietrele din Cotswolds, iar nouă ne place foarte mult“, a spus fostul prim-ministru britanic.
 
Totuşi, după instalarea cabanei, în familia Cameron au apărut câteva discuţii.
 
„S-au produs deja câteva mici certuri pe această temă. Copiii mei vor să o utilizeze ca pe o casă pentru jucării. Eu vreau să o folosesc ca pe un spaţiu de scris, iar fiul meu cel mare o vrea pentru a o folosi ca pe un dormitor alternativ. Aşadar, competiţia e destul de puternică“, a adăugat, în glumă, David Cameron.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Avocatul Diavolului
30.04.2017, 16:09:31

Mama, mama, ce ar mai fi sarit in sus Wakarul, Panait, Barabula si altzi aberantzi daca Vladimir Putin si-ar fi cumparat asa ceva.

Damian Ion
30.04.2017, 16:20:13

avocacatule nu fi fatarnic!putin are o vere de 200 de miliarde dolari ! nici nu se apleaca sa ridice 'firimiturile" aste de pe jos. valabil si pentru comunisti(psd-isti romani)

Utilizator Adevărul
30.04.2017, 22:20:32

Comentariu considerat abuziv.

Michael Lang
1.05.2017, 00:55:59

"Cabana, construită manual, are pereţii izolaţi cu lână de oaie, o sobă de lemne, întrerupătoare electrice din bachelită şi uşi din lemn de esenţă tare." EXTRAORDINAR, luxul de pe pamant ! Dar acolo nu se spala nimeni ?

Marcel Cristea
1.05.2017, 02:21:51

Nice dog house! Does it come with plumbing and AC?

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările