articolul anterior articolul urmator

FOTO Şi Ungaria aruncă bani europeni pe fereastră

7
21 Sep 2017 17:14:07
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO SLATE
FOTO SLATE

7 Comentarii

ungurulbulan
21.09.2017, 17:48:37

Dl jurnalist,sunteti in mare deriva,ori scrieti la comanda(partidul socialist?).Banii europeni nu sunt dati pe ochi frumusi,atunci cand sunt cheltuiti fara rost bani se reintorc si vinovatii sunt trasi la raspundere(avem pilda multe situatii asemanatoare din Romania.Trenuletul fara calatori este o "minciunica"eu impreuna cu 20 de prieteni am calatorit cu trenul cu ocazia vizitarii Academiei Puskas loc de unde se incearca( cu succes promitator,asemenea Viitorului din Romania) relansarea cat de cat al fotbalului din Ungaria.Pentru viitor nu dati ascultare zvonurilor,calatoriti si documentati-va la fata locului.Ca fapt divers, la viitoarele alegeri socilistii trebuie sa depuna un efort mare daca vor sa intre in parlament.Am salvat comentariul si revin de cate ori trebuie daca cumva va simtiti lezat.

+1 (5 voturi)
Grupul de la Visegrád
21.09.2017, 20:31:22

E la comanda. Ca multe multe articole care ataca Ungaria și Orbán. Din 10 articole despre Ungaria, 9 ataca guvernul Orbán. Este evidentă comanda Bruxelles

+2 (6 voturi)
Avocatul Diavolului
21.09.2017, 18:32:37

Ma intreb cu ce tupeu o Romanie vinduta coapta indrazneshte sa ai critice pe maghiari.

+1 (5 voturi)
Mea Vorba
21.09.2017, 20:09:33

Deci articolul asta suna cam asa: "Uite domle' ca si altii fac praf banii europeni nu numai noi in Romania". Pe cand un articol asemanator cu Bulgaria? ... vom gasi si acolo exemple destule. Cine face proiecte aiurea cu banii europeni sa fie trasi la raspundere oriunde. Nu demult am vazut un reportaj cu un intreg aeroport nou noutz care e inchis si bantuie ca o fantoma pe undeva prin Spania ... tot era inclus, (parcare, iluminat ... cladiri, piste de decolare/aterizare) proiect neviabil pentru ca era foarte departe de orasele pe care le-ar fi deservit. Deci pana si in Spania se fac investitii din fondurile europene fara un stiudiu elaborat. No bine, azi avem ce avem cu Ungaria ... asa numai de ciuda.

+2 (4 voturi)
Aurel Paun
21.09.2017, 21:01:18

Ungaria, ca si Romania au aruncat banii, din fonduri UE si bugete proprii, pe obiective care nu au servit altcuiva decat pentru umplutul buzunarelor celor care i-au folosit. Ma intreb, pana cand cei de la UE vor mai aloca bani doar pe baza unor dosare, fara sa vina la fata locului sa vada cum se cheltuiesc?

+1 (3 voturi)