Europa

articolul anterior articolul urmator

FOTO Guvernul Ungariei, ţinta ironiilor pentru imaginea aleasă într-o campanie de încurajare a natalităţii

32
14 Mar 2019 17:09:19
Autor: George-Andrei Cristescu
Panou prin care Guvernul Orban încurajează familia şi natalitatea FOTO Gabor Ligeti via The Guardian
Panou prin care Guvernul Orban încurajează familia şi natalitatea FOTO Gabor Ligeti via The Guardian

Guvernul Ungariei a devenit ţinta ironiilor pe reţelele de socializare pentru imaginea aleasă în campania de încurajare a familiei şi a natalităţii, desfăşurată în aceste zile în ţara vecină.

Promiţând suport financiar, Guvernul conservator de la Budapesta îi îndeamnă pe tinerii ungari să formeze o familie şi să devină părinţi.

„Cuplurile tinere căsătorite primesc sprijin în timp ce aşteaptă un copil”, se poate citi pe panouri, care sunt ilustrate cu imaginea unui cuplu fericit.

Însă un detaliu stânjenitor pentru guvern a ieşit la iveală imediat după lansarea campaniei.

Mai exact, unii internauţi au atras atenţia că cei doi tineri care apar îmbrăţişaţi pe panouri sunt de fapt protagoniştii unui meme celebru pe tema infidelităţii intitulat „Iubitul distras“, scrie cotidianul britanic „The Guardian“, citat de agenţia de presă Mediafax în pagina electronică.

O utilizatoare de Twitter ironizează campania lui Viktor Orban Captură Twitter @VALERIEin140

Imaginile cu cei doi tineri pozând în cuplu fac parte dintr-o colecţie a unui fotograf din Barcelona.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

32 Comentarii

Gabriel din Bugeac
14.03.2019, 17:43:41

Așa și? Care este problema că Orban ajută tinerii să-si facă o familie, copii. Bravo, Orban ! Cu câți mai mulți cu atât mai puternici.. Iar cu "războinicii" care urmează să apară.. nu-ți face griji.. ei doar latră.

+5 (15 voturi)
Maleficio Decenu
14.03.2019, 19:05:29

Vor să facă ridicolă acțiunea maghierilor,disecând-o în fel și chip,principalul e să rămână cu caterincă acșiune regizată ân meitoda feic și facniuuis cu siguranță elemente preiitini lui Orban bacs,ruda lui Lajos Orban di la pinili..

+1 (7 voturi)
θρακικός
14.03.2019, 19:18:07

Invidia e problema! Să moară capra vecinului, e mentalitatea poporului cu oameni neputincioși, care așteaptă soluția de la alții, numai să nu fie ungurii!

+8 (12 voturi)
Jorj
14.03.2019, 18:36:22

Scopul oricarei societati este sa se auto-perpetueze si nu o poti face cu copiii altor popoare. Existam astazi in calitate de urmasi ai unor oameni care, in vremuri de bine sau de rau, au avut familii si le-au asigurat supravietuirea. Suntem datori sa facem acelasi lucru. Nu poti vorbi de sustenabilitate in exploatarea resurselor sau a mediului si sa ignori felul nesustenabil in care evolueaza toate societatile lumii - unii neavand mai deloc copii si altii avdn prea multi, iar oamenii cu capitalul uman cel mai crescut si cu cea mai mare dotare intelectuala ajung in clasele sociale cu cele mai scazute rate ale fertilitatii. Bravo lui Orban ca incearca pt poporul lui, dar nu cred ca mijloacele propuse vor avea efectul scontat. Solutia se regaseste la nivel cultural, iar politica economica si fiscala vine doar in sprijinul unei comportamentului indus cultural. Ar trebui sa ne uitam mai atent la efectul Israelului, unde femeile educate si non-religioase au TFR peste nivelul de inlocuire (sa nu mai vorbim de rolul de rezervor demografic al celor religiosi).

+6 (12 voturi)
Ba! ciudă
14.03.2019, 19:18:39

Când musulmanii vor reduce britanicii la statutul de eunuci, iar britanicele o să ajungă în harem, o să le piară cheful de ironii.

+9 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (32)