Europa

articolul anterior articolul urmator

Franţa va imuniza persoanele vârstnice şi vulnerabile cu a treia doză de vaccin împotriva Covid-19

1
5 Aug 2021 14:37:49
Autor: Maria Ţaga
Macron postează pe reţelele de social media, în special pe Instagram şi TikTok, în vogă în rândul tinerilor, explicaţii cu iz pedagogic despre vaccin. FOTO: EPA-EFE
Macron postează pe reţelele de social media, în special pe Instagram şi TikTok, în vogă în rândul tinerilor, explicaţii cu iz pedagogic despre vaccin. FOTO: EPA-EFE

Franţa va imuniza, în septembrie, persoanele vârstnice şi vulnerabile, cu o a treia doză de vaccin anti-COVID , a anunţat preşedintele Emmanuel Macron.

Preşedintele Franţei a confirmat faptul că se va mai organiza o campanie de rapel de consolidare împotriva Covid-19.

„Da, va fi nevoie, după toate probabilităţile, de o a treia doză, nu pentru toată lumea imediat, dar în orice caz pentru cei mai în vârstă şi cei mai vulnerabili, în acest stadiu, dar învăţăm cu fiecare etapă", a explicat el într-o înregistrare video, scrie Agerpres.

În prezent, a treia doză este recomandată numai persoanelor cu imunitate deficitară, precum şi celor care au primit un transplant.

Macron postează pe reţelele de social media, în special pe Instagram şi TikTok, în vogă în rândul tinerilor, explicaţii cu iz pedagogic despre vaccin, în contextul în care în câteva zile urmează să fie aplicat un permis de sănătate obligatoriu, care va fi extins la noi locuri publice, inclusiv cafenele şi restaurante. Legea privind introducea permisului obligatoriu de sănătate se află în dezbatere la Consiliul constituţional, al cărui verdict este aşteptat în decursul zilei.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

dumitru bogdan
5.08.2021, 15:42:37

Dați-le mai cu găleata. Sa aibă eficienta. Vaccin la 6 luni.

-24 (26 voturi)
Modifică Setările