Europa

articolul anterior articolul urmator

Greta Thunberg susţine că Angela Merkel a stat la coadă să facă poze cu ea

10
29 Jun 2020 15:28:17
Autor: George-Andrei Cristescu
Greta Thunberg FOTO Arhivă
Greta Thunberg FOTO Arhivă

Activista de mediu Greta Thunberg susţine că Angela Merkel a stat la coadă să facă poze cu ea pentru a „arăta bine” în faţa opiniei publice.

„Mi-aţi furat visele şi copilăria cu vorbele voastre goale. Cum îndrăzniţi?!”, a declarat Greta Thunberg, astăzi în vârstă de 17 ani, la un summit special al ONU privind schimbările climatice, în septembrie 2019.

Adolescenta suedeză le reproşa astfel liderilor lumii că nu fac nimic pentru combaterea încălzirii globale.

La nouă luni distanţă de la acest mesaj, Greta Thunberg spune că „Merkel” şi „multe alte persoane”, între care „preşedinţi, premieri, regi şi prinţese”, au stat la coadă apoi să facă poze cu ea pentru a „arăta bine” în faţa opiniei publice.

„Poate îi face să uite ruşinea generaţiei lor, îi face să doarmă noaptea”, a spus ea la un post de radio suedez, potrivit Business Insider, preluat de Mediafax în pagina electronică.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Ovidiu Olariu
29.06.2020, 15:44:42

Fata asta, Greta Thunberg, este tot mai mult dusā cu pluta. Repetā si ea niste idei general valabile, neglijate, adeseori, in inalta politicā globalā, si a ajuns sa se vadā pe post de Mesia. I s-a dat prea mult "nas" si a inceput sa creadā si ea nu numai ca ca este adevarat ceea ce spune, ci si si ca ea a dat nastere tuturor acestor precepte si deziderate. Din acest motiv, halucinatia a inceput sa devinā o constantā a manifestarilor ei: Iată una din ultimele perle: „Merkel” şi „multe alte persoane”, între care „preşedinţi, premieri, regi şi prinţese”, au stat la coadă apoi să facă poze cu ea pentru a „arăta bine” în faţa opiniei publice" ! ! ! Asteptam o viitoare pozā in care sa aparā alaturi de sfintii tuturor religiilor de pe planeta Pamant !

+9 (11 voturi)
Adrian Foangǎ
29.06.2020, 16:42:23

E neteda pe creier fata, dar la faza cu "marimile" care au stat la coada sa faca poze cu ea, are dreptate. Ipocrizia politicinelior este enorma, orice farama de capital politic este speculata, o aduna cum pot.

+1 (7 voturi)
Tepes
29.06.2020, 17:02:52

Cioloș?

-2 (4 voturi)
Gyuse Bogdan
29.06.2020, 16:20:26

Nemtii, assa in noaptea mintii lor, mereu au avut inclinatii spre nebuni si ideile acestora. De altfel si Hitler se inghesuia la usa lui Horbiger, un alt descreierat gen analfabeta asta Greta. Au spor nemtii cand vine vorba de nebunie :))

+2 (4 voturi)
Rrdde
29.06.2020, 17:19:09

nu cred ca vreun Roman ar trebui sa vorbesca asa despre nemti. Oricat de mandru as fi de originea mea romaneasca, cand ma uit la Romania mai bine ma uit in alta parte….pe cand Germania......are spor la munca si dezvoltare, ca la nebunie cunosc o alta tara care se autodistruge pe zi ce trece. Vreo Idee care tara ar fi ?

0 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (10)