articolul anterior articolul urmator

Marile organizaţii umanitare ameninţă că se retrag din taberele de refugiaţi greceşti

5
24 Mar 2016 17:47:07
Autor: Viorica Marin
Un nou-născut din tabăra de refugiaţi de la Idomeni, Grecia, spălat afară
Un nou-născut din tabăra de refugiaţi de la Idomeni, Grecia, spălat afară

5 Comentarii

paieta giancarlo
24.03.2016, 18:59:02

poate o0data cu ei pleaca si refugiatii .... nu e rea idea sa se care de acolo ...asa in semn de protest sa foe intron ceas bun .... e acelasi lucru ca si cum ai da bani cersetorilor pe strada , nu faci decit sai inveti si vin din ce ince mai multi , vrei sa faci bine si se intoarce impotriva ta ba inca te mai si iau la bataie ca de ce nu le dai bani cind treci pe linga ei sau de ce le dai atit de putin .....

+1 (1 vot)
Alfa Omega
25.03.2016, 12:00:33

Dar drepturile europenilor de a nu fii asediati si terorizati de hoardele barbare nu exista ? Europa este continentul civilizatiei si pacii si europeni s-au unit pt a se dezvolta si progresa ! Hoardele acestea ne terorizeaza si ne dezbina ! Ei nu au ce cauta in Europa noastra ! Afara cu ei si cei care ii sustin sa plece odata cu ei !

+1 (1 vot)
Anthony Santana
24.03.2016, 19:21:57

Inaltul Comisar al ONU pt.drepturile omului este dupa cum auzisem mai de mult,un iordanian,probabil acest Zeid al Ra'ad al Hussein incearca sa deturneze asa-zisele "probleme ale drepturilor omului" in drepturile mahomedanilor ce doresc sa se stabileasca la pomeni in Europa,intru alahuakbar👳🏽

+2 (2 voturi)
Anthony Santana
24.03.2016, 19:28:34

Adicatelea de ce europenii albi si crestini trebuie sa li se predice "drepturile omului" de catre un mahomedan iordanian deghizat in "inalt comisar ONU (pt.drept.omului)".Miroase de la o posta a un fel de favorizare a imigratiei islamice ilegale si terorismului islamic inspre Europa.

MIHAI POPA
24.03.2016, 20:54:35

Problema e simpla... Majoritatea populatiei care traieste pe un teritoriu nu doreste ca pe acel teritoriu sa isi faca aparitia o numar insemnat de oameni care au traditii si un mod de viata complet diferit. Oare membrii acelei populatii (europenii) nu sunt tot oameni ??? Dreptul lor de a alege pe cine primesc in arealul lor nu reprezinta tot un drept al omului ??? De ce nici un stat european nu face un referendum pe tema aceptarii sau respingerii imigrantilor ??? Se pare ca ungurii vor face un asemenea referendum si cu toate pacatele lui (multe rau) Orban va fi "suit pe cai mari" de niste lideri occidentali care sunt ori "slabi " ori "rau intentionati."

+2 (2 voturi)