articolul anterior articolul urmator

Marşul pentru Europa

8
17 Apr 2018 12:59:17
Horia Blidaru
„Se
intensifică un proces european care obligă România la iniţiativă şi implicare.
E vorba de acea Românie căreia i s-a adresat, zilele trecute, preşedintele
Macron, apreciindu-i rezistenţa în faţa atacurilor la adresa independenţei Justiţiei.
E vorba de România europeană, democratică şi creativă, acea Românie care trebuie să treacă, de acum, la contraofensivă.“ FOTO EPA
„Se intensifică un proces european care obligă România la iniţiativă şi implicare. E vorba de acea Românie căreia i s-a adresat, zilele trecute, preşedintele Macron, apreciindu-i rezistenţa în faţa atacurilor la adresa independenţei Justiţiei. E vorba de România europeană, democratică şi creativă, acea Românie care trebuie să treacă, de acum, la contraofensivă.“ FOTO EPA

8 Comentarii

MadWolf
17.04.2018, 16:32:35

Ia sa vedem ce poate sa faca Macron pentru "depăşirea egoismelor naţionaliste, a îndoielii, a paraliziei şi a criticii fără vocaţie constructivă" si pentru suveranitatea europeană, a democraţiei efectiv deschise cetăţenilor şi a solidarităţii. Ca pana acum nu s-a prea vazut nimic. Ba chiar dimpotriva, coana Ioropa pare gata sa faca orice pentru a demonstra ca nationalistii au dreptate si ca sunt o optiune din ce in ce mai valabila.

+1 (3 voturi)
Iulian Arion
17.04.2018, 20:03:20

"ascensiunea suveranismului autocrat, zis iliberal," Suveranitate, Suveranitate, dar pana la respectarea directivelor UE, care sunt obligatorii. Guvernul Romaniei prefera sa nu se conformeze ecologizarii gropilor de gunoi urban, platind zilnic 200 000 euro! sta de la 1-dec-2017! Directiva CE 42/2014 privind confiscarea extinsa a averilor provenite din acte infractionale. Toti parlamentarii romani, inclusiv USR se opun atat cu membrele anterioare cat si cu cele posterioare introducerii in legea penala autohtona a acestei directive. Culmea ca toti clameaza europenismul! Toti parlamentarii, inclusiv USR votat de mine la Senat, se opun acestor confiscari. De ce? Pentru ca toti sunt in serviciul crimei organizate, nu al cetatenilor!

Iulian Arion
17.04.2018, 20:04:59

Se intensifică, aşadar, un proces care obligă România la iniţiativă şi implicare. Tu ce faci, Horia Blidaru? Cum te implici?

Ghita Bizonu'
18.04.2018, 07:27:57

Care Europa? ASiai a castravetelui standardizat prefcum munitia NATO?! Eieopa lobistilor de la Bruiuxelles? Europa marilor concerne ? Si Micronicu prezidel ar fi bine sa iti tiona sa guelle nu de alta dar tara sa este nitel maoi interesata de caprele din Ciad decat de Euripa de Est .

0 (2 voturi)
Franc Charles
18.04.2018, 08:59:54

Care europa?aia in care europenii nativi nu ay decat dreptul sa munceasca pana crapa ca sa tina in spate hoardele de paraziti venite din om si africa?decatcasa mai bine nu....ori o europa a europenilor cu granite sigure si fara aberatii ca dreptul la imigrare sau azil pentru toti teroristio musulmani, ori deloc si scapa cine poate...ce propunw macrou e clar,avand in vedere ca in politica migratorie se inspira din ideile unui individ care sustine ca cea mai buna optiune e un metisaj complet intre europeni si africani, adica o migratie fara limite in europa (e un articol foarte bun in le figaro pe tema asta)

-1 (3 voturi)