Europa

articolul anterior articolul urmator

Matteo Salvini, către omologul său francez: „Alegerile se fac doar la Paris şi Berlin, ajunge“

31
21 Jul 2019 18:04:16
Autor: Ion Gaidau
Refugiaţi veniţi pe mare din Africa FOTO Arhivă
Refugiaţi veniţi pe mare din Africa FOTO Arhivă

Într-o scrisoare adresată lui Christophe Castaner, Matteo Salvini afirmă că Franţa şi Germania nu pot decide singure politicile în domeniul imigraţiei.

„Franţa şi Germania nu pot decide singure politicile în domeniul imigraţiei, ignorând solicitările ţărilor cele mai expuse, cum sunt Italia şi Malta“, scrie ministrul italian de Interne Matteo Salvini într-o scrisoare adresată omologului său francez Christophe Castaner.

„Alegerile se fac doar la Paris şi Berlin, ajunge. Italia nu mai este dispusă să-i accepte pe toţi imigranţii care vin în Europa“, subliniază Salvini într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook în care îşi prezintă scrisoarea trimisă către Castaner.

El face aceste declaraţii într-un moment în care Europa este divizată pe tema politicii privind găzduirea imigranţilor, notează AFP.

Reuniţi joi la Helsinki, în  Finlanda, miniştrii de Interne din Uniunea Europeană nu au reuşit să se înţeleagă asupra unui „mecanism de solidaritate“ privind repartizarea refugiaţilor veniţi pe mare. Miniştrii de Interne se reunesc din nou luni, la Paris.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

31 Comentarii

Necula Mario
21.07.2019, 18:17:02

"Statul de Drept" , este un subiect care se aplica in mod selectiv , de catre Ipocritii din Colhozul European. Salvini are perfecta dreptate.... Italia , este pe cale sa devina Gaza europei... Germania si Franta, nu vad absolut nimic rau cu aceasta. Britanicii , pe de alta parte , aplicand Democratia , au ales alta cale cale , cea a Suveranitatii si Independetei de sub conducerea axei Franco- Germane - Ruse... Axa , care de fapt conduce europa de astazi...

+1 (1 vot)
Index 4.2
21.07.2019, 19:24:30

Salvini bate campii dezlegat! Italia daca vrea sa fie in Uniune trebuie sa se supuna legilor Uniunii! Ce trumpovici in US intreaba state Democrate ce vor, sau el face politica esterna si interna de capus sau?

-3 (3 voturi)
Lucifer
21.07.2019, 19:41:18

Chiar aşa, italienii să-i ia şi să-i debarce la Marsilia.

daco getul
21.07.2019, 19:49:06

nu vreau sa par cinic dar nu se mai poate face nimic. Roate istoriei se intoarce ca asa e dat. Acestia din poza sunt doar o mica parte din stramosii celor care vor stapani continentul european. Apropos, chiar acum, cat la suta reprezinta albii din total

Adrian Dinu
21.07.2019, 20:04:16

LIKE Salvini

+1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (31)