Europa

articolul anterior articolul urmator

Medicii i-au spus că mai are de trăit o zi, dar a trecut o lună. O femeie din Marea Britanie se luptă cu cancerul pentru a-şi aduce pe lume copilul şi a se căsători

0
5 Aug 2022 17:09:27
Autor: Cristina Morozan
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

O femeie din Marea Britanie duce o luptă grea cu boala de care suferă, leucemie mieloidă, pentru a reuşi să-şi aducă pe lume copilul şi să se căsătorească, după ce medicii i-au mai dat doar o zi de trăit, dar a trecut deja mai mult de o lună de la diagnosticare.

Carrie Dodds o britanică în vârstă de 40 de ani a fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută pe 26 iunie, iar medicii i-au spus că boala ei era atât de avansată încât nu aveau speranţe că va apuca a doua zi, conform The Independent.

Dar a trecut deja mai mult de o lună, iar femeia care este însărcinată în 25 de săptămâni speră ca să reuşească să nască şi să se căsătorească cu iubitul ei Shaun, luna viitoare.

„Nu ştiu cât de departe voi ajunge, dar sper că voi învinge această boală îngrozitoare, visul şi dorinţa mea, având o familie foarte mică şi pentru că am crescut fără mamă şi fără tată, este să mă căsătoresc cu sufletul meu pereche, prietenul meu, partenerul meu de viaţă. Mai am cinci copii care ne ajută să-mi împlinesc visul”, a afirmat Carrie.
 
Cei doi urmează să se căsătorească pe data de 2 septembrie.
 
După ce data nunţii a fost confirmată, Carrie a spus: „Ştiu că visul meu va deveni realitate, şi ata mă face să vreau să lupt mai mult şi să-mi recapăt viaţa (de dinainte de boală) înapoi, ceea ce au spus că nu o voi avea, sunt o războinică şi dau totul.” 
 
Carrie a fost descrisă de prietenii ei drept „o leoaică” în timp ce continuă lupta împotriva bolii crude şi îşi protejează copilul nenăscut. 
 
Medicii speră acum că la 32 de săptămâni să îi poată oferi un tratament cu celule stem. 
 
Carrie spune că a fost diagnosticată greşit în ultimul an după ce a făcuse o cezariană în urmă cu doi ani. 
 
„Mi-a atacat corpul atât de repede, celulele albe din sânge erau la 198, aşa că a trebuit să fac chimioterapie. Odată ce am fost diagnosticată, (medicul) a spus că aş putea avea un viitor şi atunci am început să mă ridic”, a afirmat femeia.
 
Carrie merge acum zilnic la spital pentru terapie.
 
campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta cuplul cu cheltuielile de nuntă, a fost iniţiată de Teri Burgess, o femeie din acelaşi oraş care speră ca Carrie să „se simtă ca o prinţesă după această luptă pe care o duce” şi pentru a-i oferi „puterea de a continua să lupte mai departe, arătându-i cât de mult este iubită”, până acum adunându-se 500 de lire din obiectivul de 1.500.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările