articolul anterior articolul urmator

Mihail Saakaşvili a ajuns în Olanda: „Vom continua lupta“

8
14 Feb 2018 16:58:18
Autor: News.ro
Mihail Saakaşvili FOTO EPA
Mihail Saakaşvili FOTO EPA

8 Comentarii

Sanchez Alexis
14.02.2018, 18:10:43

Slugoiul amerlocilor care provoaca conflicte in estul Europei nu se lasa. Vrea sa preia puterea si sa mai ucida vre-o 20.000 oameni in razboiul cu Rusia, astfel, dezbinand relatiile economice din zona. Atata timp cit vor exista sopirle ca Soros si Saakasvili, se va trai prost pe aici.

+5 (5 voturi)
Kongo-Müller
14.02.2018, 19:40:54

Nu inteleg ! Cum e posibil ca un om politic atat de incompetent si corupt, care a reusit sa destabilizeze doua state, Georgia si Ucraina, mai este bagat in seama si primit intr-un stat membru UE care se considera liberal si democrat ? O fi un factor decisiv ca era sclavul Condoleezei Rice ? Nu prea imi vine sa cred. Orice stat care il primeste, trebuie sa ia in calcul ca mai devreme sau mai tarziu va incerca sa faca politica antistatala.

+3 (3 voturi)
Lombardi Antonio
14.02.2018, 21:24:27

Nici un stat nu mai este liber , suveran din moment ce se afla in UE . Iar UE nu este un exemplu poziti. In alta ordine de idei, ca o paranteza, si Franta a acordat azil politic altor dictatori si criminali de-a lungul timpului

+3 (3 voturi)
Goicea Niculae
15.02.2018, 04:11:16

Kongo, te înșeli când îl numești Shakasvili incompetent. El și-a îndeplinit cu succes misiunile încredințate și își va continua opera acum și prin statele UE.

+3 (3 voturi)
ion sbucium
15.02.2018, 06:54:06

Pe fundalul Ucrainei R.Moldova e intra-adevăr o "poveste de succes". Exista si la noi opoziție, concurenta intre partide, corupție etc., dar in forme mult mai blânde, non-violente, inteligente, cu respectarea normelor democratice. Băsescu si Saakasvili ambii au fost președinți, ambii au in spate câte un partid i țara vecina si vor sa ajungă la putere, sunt concurenți electorali pentru actuala guvernare, dar nu se compara cum e tratat Băsescu in R.Moldova si cum e tratat Saakashvili in Ucraina. Imaginați-va ca Dodon sau altcineva sa-l aresteze pe Băsescu, sa-l bage in duba si sa-l scoată cu forța din R.Moldova ac pe un concurent nedorit. E adevarat ca Băsescu nu se atinge de corupția din R.Moldova si nici chiar de "'miliard" nu pomenește, nu amenință pe nimeni din actuala conducere ca ii va pune la răcoare ... Oricât de dur n-ar fi criticata R.Moldova, dar neneîndoielnic ea a depășit cu mult Ucraina si Georgia in mai multe domenii, inclusiv in promovarea reformelor conform Acordului de Asociere, crearea Zonei de Comerț Liber Aprofundat (DCFTA), in democratizarea societății si ,chiar, in reducerea corupției mici si mijlocii, excepție o face corupția mare din trecut, legata de disparitia "miliardului"'.

+2 (2 voturi)