Europa

articolul anterior articolul urmator

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

23
28 Jun 2022 16:37:19
Autor: Ana-Maria Gherghiță
Foto: Captură video Twitter
Foto: Captură video Twitter

Momentul în care rachetele invadatorilor lovesc centrul comercial a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un parc, situat în vecinătatea mall-ului din Kremenciuk. În imaginile surprinse poate fi observat suflul exploziei, precum şi oamenii speriaţi care încearcă să scape cu viaţă.

Cel puţin 18 persoane au murit în bombardamentul de la Kremenciuk, despre care liderii G7 au afirmat că este o crimă de război a ruşilor. Totodată, salvatorii caută persoanele dispărute printre ruine. 

Conform preşedintelui Volodimir Zelenski, mall-ul a fost lovit direct de rachetele ruseşti şi peste 1.000 de persoane se aflau înăuntru în momentul bombardamentului.

Imaginile certifică amploarea atacului ruşilor. Proiectilele au căzut peste centrul comercial în miezul zilei.

Ministerul rus al Apărării a contestat, marţi, că a atacat cu rachete mall-ul din oraşul Kremenciuk şi a afirmat că a lovit un depozit de armament, iar explozia ulterioară a muniţiei a produs un incendiu în mall-ul situat în apropiere.

VIDEO

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

23 Comentarii

Ţepeş
28.06.2022, 17:02:28

"Ministerul rus al Apărării a contestat, marţi, că a atacat cu rachete mall-ul din oraşul Kremenciuk şi a afirmat că a lovit un depozit de armament, iar explozia ulterioară a muniţiei a produs un incendiu în mall-ul situat în apropiere." Numai un porc nazist rus poate spune așa ceva. Poate că rușii, în sălbăticia lor, au depozite de muniții în mijlocul orașelor, dar nici o armată zdravănă la cap nu face depozite de muniții sau de carburant în orașe sau în aproprierea lor..

+6 (12 voturi)
Glug
28.06.2022, 17:06:26

Ţepeş "dar nici o armată zdravănă la cap nu face depozite de muniții sau de carburant în orașe sau în aproprierea lor." Trebuie sa fii deviant complet ca sa minti atat de mult ca Ucraina nu se lupta decat din interiorul blocurilor si fabricilor din orase ! Tepes ar fi adunat astfel de mincinosi intr-o cladire mare , si apoi ar fi folosit niste rachete !

-7 (17 voturi)
Glug
28.06.2022, 17:21:16

Domnu Tepes cautati pe harta urmatoarea locatie : Kremenchutsʹkyy Zavod Shlyakhovykh Mashyn . Daca avei ochi o sa vedeti ca este singura locatie langa un lac cu o insula in mijloc unde cad si in fil bombele. Si nicio urma de magazine in jur . Va ajut ca sa nu va prinda Tepes cu ocaua mica .

-7 (15 voturi)
Dobrican Felician
28.06.2022, 17:04:16

Imaginile demonstreaza clar ca loviturile de rachete au lovit depozitul de armament si munitie.Centrul comercial era la circa 50 de metri in spatele depozitului.

-7 (17 voturi)
Glug
28.06.2022, 17:05:08

Cat de precise pot sa fie rachetele Rusesti ! Practic toate au lovit cladirea fara sa loveasca niciun civil nevinovat de langa ea !

-7 (15 voturi)

Vezi toate comentariile (23)

Modifică Setările