Europa

articolul anterior articolul urmator

Moş Crăciun şi partenerul său. Reclama inedită realizată de Poşta Norvegiei cu ocazia aniversării a 50 de ani de la decriminalizarea homosexualităţii

41
28 Nov 2021 14:55:47
Autor: Cristina Morozan
Reclama a fost apreciată de numeroşi telespectatori norvegieni. FOTO Captură video
Reclama a fost apreciată de numeroşi telespectatori norvegieni. FOTO Captură video

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de când Norvegia a decriminalizat homosexualitatea, o reclamă TV Îl prezintă pe Moş Crăciun  ca având un iubit.

Intitulat „Când Harry l-a întâlnit pe Moş Crăciun,” clipul de circa patru minute, realizat de Poşta Norvegiană, prezintă un bărbat cu acest nume, care începe să aibă sentimente faţă de Moş Crăciun, după ce l-a surprins că îi lasă cadouri sub copaci, potrivit Metro.co.uk.

Conform poveştii, Harry aşteaptă cu răbdare 364 de zile din an ca adevărata lui dragoste să coboare pe horn,  astfel că în scrisoarea cu dorinţe, acesta îi îi cere un singur lucru:: „Dragă Moşule, tot ce îmi doresc de Crăciunul acesta eşti… tu”.

În final, cei doi ajung să petreacă Crăciunul împreună.

La sfârşitul clipului apare următorul mesaj: „În 2022, Norvegia marchează 50 de ani de când putem să iubim pe cine dorim”.

„Posten este un loc de muncă incluziv, cu o mare diversitate şi am dori să sărbătorim cea de-a 50-a aniversare cu această frumoasă poveste de dragoste”, a transmis poşta norvegiană.

Reclama a fost apreciată de numeroşi telespectatori norvegieni, dar şi de persoane din Marea Britanie, care au afirmat ca mesajul şi emoţia creată şi-ar dori să fie împărtăşită şi acolo.

„În campania de anul trecut, Moş Crăciun a fost supărat pe Norway Post, care i-a luat afacerea – anul acesta, Moşul este bucuros că Norway Post îl poate ajuta puţin, ca să fie alături de cel pe care îl iubeşte”, a transmis compania.

„Ca întotdeauna, scopul principal al campaniei este să arate că Norway Post nu încetează să se modernizeze. Pe lângă faptul că arătăm flexibilitatea serviciilor noastre, dorim să o plasăm într-un cadru relevant din punct de vedere social, cu teme care sunt importante pentru societatea din jurul nostru şi pentru noi la Norway Post.

Cu siguranţă vor exista unele reacţii negative din anumite medii, dar suntem pregătiţi să facem faţă la asta. Dreptul de a iubi pe cine vrei este un drept fundamental al omului şi nu este considerat o problemă politică în societăţile libere democratice în 2021.

De 375 de ani, Norway Post a conectat oamenii şi va continua să facă acest lucru, indiferent de orientare sau identitate de gen”, a mai transmis poşta norvegiană.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

41 Comentarii

Alexe Radu
28.11.2021, 15:06:09

La cat beau si ce degenerati sunt norvegienii , iar lipsa erectiei e adevarata pandemie acolo , ce mai conteaza ca umbli cu barbati sau cu femei , doar umbla , oricum nu fac nimic . Problema e ca isi bat joc mai rau decat comunistii de sarbatoarea Craciunului .

-5 (23 voturi)
Bat
28.11.2021, 15:14:28

Da dar oare Norvegia nu e foarte activa sa faca modele norvegiene si in Romania ?

-9 (15 voturi)
OmTacut2 มวยโบราณ
28.11.2021, 15:39:28

Alexe Radu Populatia Romaniei este in continua scadere, in schimb populatia Novegiei creste https://www.worldometers.info/world-population/norway-population/ https://www.worldometers.info/world-population/romania-population/ Se nasc mai multi copiii din parinti romani stabiliti in strainatate decat copiii in Romania. "Problema e ca isi bat joc mai rau decat comunistii de sarbatoarea Craciunului ." Si care este problema?

+3 (25 voturi)
Bat
28.11.2021, 15:12:33

Gretos . Si Rusia se tot macaie in loc sa lanseze niste bombe nucleare

-9 (15 voturi)
Stefan din Nord
28.11.2021, 15:30:56

Ca sa le arate lor si lumii intregi ce buni crestini sunt ei cand aduc holocaustul nuclear asupra milioanelor de norvegieni

-9 (11 voturi)

Vezi toate comentariile (41)

Modifică Setările