Europa

articolul anterior articolul urmator

Nigel Farage: alba-neagra în Sala Tronului de la Palatul Buckingham

17
13 Aug 2019 11:13:39
Cristian Unteanu
Nigel Farage FOTO Guliver/Getty Images
Nigel Farage FOTO Guliver/Getty Images

17 Comentarii

Lucifer
13.08.2019, 12:56:00

Nu-mi place! CUM a reuşit UK să producă doi lideri populişti iresponsabili în acelaşi moment? Fiindcă Johnson şi Farage sunt doi lideri care conduc două forţe politice importante, care la rândul lor pot lua hotărâri iresponsabile pentru viitorul UK. Dacă în UK, una din cele mai consolidate democraţii ale lumii, se întâmplă astfel de pusee populiste iresponsabile, ce să te mai aştepţi la amărâtele democraţii est-europene?

0 (8 voturi)
Adevarul Adevarul
13.08.2019, 13:15:49

"După părerea mea, esenţa problemei este contradicţia dintre popor şi clasa politică (devenită nu reprezentanta poporului ci a grupurilor de interese). Altfel spus, politicienii, deşi teoretic sunt reprezentanţii "poporului suveran", în realitate sunt reprezentanţii grupurilor de interese (ai oligarhiei multinaţionale-bănci-instituţii de stat). Cam peste tot în lume se devoalează această tristă stare a democraţiei: popoarele sunt conduse de politicieni în interesul marilor corporaţii." Ce ai scris la articolul lui nenea Chifu este fi perspectiva populista.

+1 (5 voturi)
Papa Raţă
13.08.2019, 14:01:17

* Farajonhat Doi pigmei pe la ruletă Putinikă i-a jucat, Acuma se vor ,,vedete” Dar mâine vor fi rahat

+1 (7 voturi)
Master Skyfall
13.08.2019, 13:25:25

Acesti doi putinisti betivi, Farage si Boris, isi vor vedea "visul" spulberat chiar de catre compatrioti lor. Se vede si de pe Marte, ca nu sunt decat doi pioni jalnici, "instruiti" si "finantati" de catre Moscow. Decaderea lor va incepe odata cu antipatia fata de ei, promovata de "instabilul psihic" Trump, care azi te elogiaza iar maine te infiereaza, dupa cum bate "vodka"..:) "Uscaturi" exista in politica pe tot mapamondul. Dar, din pacate, din ce in ce mai multe, in Regatul Unit.

+6 (10 voturi)
C Dana
13.08.2019, 14:03:23

De fapt Nigel nu conteaza aproape deloc in politica interna, partidul lui n-are nici macar un parlamentar ales in parlamentul britanic. Alegerile pentru parlamentul european sunt altceva, acolo se duc la vot doar cei impotriva europei, cei multumiti stau acasa, chiar daca pare paradoxal. Faptul ca e popular printre (anumiti) cetateni e normal, e doar inca un mascarici (ca de exemplu cel din SUA sau cel din Italia) de care lumea se amuza si prin asta pare simpatic. E ca la gradina zoologica unde cel mai simpatic animal e maimuta fiindca alearga dupa banane si apoi arata "dosul" publicului care se entuziasmeaza si cade in extaz la vederea unui "dos" rosu!

+1 (5 voturi)