Europa

articolul anterior articolul urmator

Nigel Farage, împroşcat cu milkshake după un miting de campanie la Newcastle

10
20 May 2019 23:40:09
Autor: News.ro
FOTO Guliver / Getty
Images / Win McNamee
FOTO Guliver / Getty Images / Win McNamee

Nigel Farage a fost ţinta unui atac cu milkshake luni, în timp ce se deplasa pe jos, înconjurat de garda sa de corp, în centrul oraşului Newcastle, în nordul Angliei, relatează The Huffington Post.

Fondatorul Partidului Brexitului, care a contribuit la rezultatul referendumului de la 23 iunie 2016, prin care britanicii au hotărât ca Regatul Unit să iasă din Uniunea Europeană (UE), se află în plină campanie electorală în vederea alegerilor europene, ce se desfăşoară de joi până duminică.
 
Regatul a hotărât să părăsească Uniunea, însă britanicii urmează să-şi aleagă, în pofida acestei decizii, reprezentanţi în Parlamentul European (PE), până când parlamentul britanic validează un acord al divorţului între Londra şi Bruxelles.
 
Nigel Farage pleca de la miting, unde se întâlnise cu susţinători.
 
Un bărbat i-a aruncat pe costumul pe care-l purta un milkshake.
 
Bărbatul a declarat că este vorba despre un gest de protest faţă de candidatul în alegerile europene care susţine Brexitul.
 
El a spus poliţiei că nu îşi regretă gestul.
UN PROTEST CIUDAT
 
Împroşcarea cu milkshake a devenit un gest de protest faţă de candidaţi care susţin Brexitul de la începutul campaniei în vederea alegerilor europene.
 
Carl Benjamin şi Tommy Robinson, nişte activişti şi candidaţi naţionalişti, au fost deja ţinta unor atacuri cu milkshake, care le-a fost aruncat pe faţă şi pe corp, în timp ce-şi făceau campanie pe stradă.
 
Nigel Farage, care a aflat despre această tendinţă, şi-a luat măsuri de precauţie, la 17 mai, la un miting la Edinburgh.
 
Un restaurant McDonald’s situat alături de sala în care au loc mitingurile în capitala scoţiană nu mai vinde milkshake şi îngheţată de atunci.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

AD Varu'
21.05.2019, 00:48:51

Uite ca Google Translate nu știe sa traduca "milkshake", si nici jurnalistul si nici seful sau cine o mai fi cel/cea care da drumu' la articole

Alfa Omega
21.05.2019, 10:04:55

Sa nu uitam ca acest farage a facut de multe ori apeluri negative impotriva romanilor din regatul unit asa ca merita mai mult decat a primit.

+2 (2 voturi)
Dream Pervertor
21.05.2019, 07:35:09

Comentariu considerat abuziv.

Adrian Dinu
21.05.2019, 08:58:57

Puscarie 20 ani pentru ala de a aruncat cu "milkshake"!

-2 (4 voturi)
Razvan.
21.05.2019, 10:21:16

Daca ajung astia sa conduca in Europa sa fii sigur ca asa va fi. Puscarie pt cel ce va deschide gura...ca in Coreea de Nord.

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (10)