Europa

articolul anterior articolul urmator

Nigel Farage: Marea Britanie refuză „talente“ din India şi Noua Zeelandă pentru a primi români şi bulgari

20
23 Apr 2014 21:53:49
Autor: Mediafax
Liderul UKIP, Nigel Farage FOTO Reuters
Liderul UKIP, Nigel Farage FOTO Reuters

Nigel Farage, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), a denunţat politicile Guvernului de la Londra în domeniul imigraţiei, argumentând că Marea Britanie este nevoită să respingă „talente“ din India şi Noua Zeelandă pentru a primi români şi bulgari.

Nigel Farage a avertizat că, dacă va avea succes în scrutinul europarlamentar, „va fi un cutremur în politică“, promiţând un program „direct şi simplu“ în materie de imigraţie şi în relaţia Marii Britanii cu Uniunea Europeană.

„Vrem o politică a imigraţiei posteuropeană, sensibilă, deschisă, prin care să ne arătăm dornici să primim străini, dar trebuie să avem un control asupra cantităţii şi calităţii celor care vin în Marea Britanie“, a declarat Farage, potrivit BBC, cu ocazia lansărea platformei electorale.

„În acest moment, le-am întors spatele talentelor din India şi Noua Zeelandă pentru a deschide poarta României şi Bulgariei. Acest lucru este lipsit de sens“, a subliniat liderul naţionalist, pledând pentru măsuri care să permită venirea a „30.000 - 50.000 de oameni anual“, angajaţi cu calificări, benefici pentru economia britanică.

Citeşte şi:

UKIP refuză o posibilă alianţă cu Frontul Naţional

Preşedintele Partidului pentru Independenţa Regatului Unit, Nigel Farage, a respins oferta lansată de liderul Frontului Naţional din Franţa, Marine Le Pen, prin care formaţiunea britanică era invitată să se alăture mai multor partide din Europa, văzute şi considerate de specialişti, de extremă dreapta, pentru promova un mesaj comun în viitoarele alegeri pentru Parlamentul European.

Politicieni britanici beneficiază de un sistem secret de pensii, care va lua 227.000 de euro din banii publici

Peste o mie de politicieni şi europarlamentari britanici, inclusiv liderul unei formaţiuni eurosceptice Nigel Farage, fac parte dintr-un sistem secundar de pensii, păstrat secret, care este finanţat de Uniunea Europeană şi de contribuabili şi care pune o povară suplimentară de încă 227,7 de milioane de euro pe bugetul Marii Britanii, potrivit unor documente făcute publice în urma unei investigaţii jurnalistice.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

20 Comentarii

Alexander Folea
23.04.2014, 22:01:03

daaaaaaaaaaaaaaa ? ce am mai ras ! talente din india ,,!

+6 (18 voturi)
iftodie papadie
23.04.2014, 23:21:29

Mahatma Gandhi nu era talent?

0 (12 voturi)
Carmen Florea
23.04.2014, 23:27:09

Dar nici cu cele de la noi nu mi-e rusine: beizadele de bani gata cu cartoane cumparate pe banda. Muncitori,da,suntem.

+4 (10 voturi)
Vasile Marian
23.04.2014, 23:30:43

Pentru englezi in nici un caz nu era talent. Pentru indieni da.

+6 (6 voturi)
Vlad Tepes
23.04.2014, 23:50:23

Nea Farange stai linistit ca nu vine nimeni in afara de talente de india si pakistan! Pardallan,razbunatorul,Esmeralda,Eveline ,ciordiles sunt deja acolo la voi si vand revista Issue iar voi platiti cate 2000 de lire/luna de piranda. PROSTILOR!

+10 (12 voturi)

Vezi toate comentariile (20)

Modifică Setările