Europa

articolul anterior articolul urmator

O pisică a ţinut pe loc un tren de mare viteză într-o gară din Londra

3
4 Mar 2021 16:48:07
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO networkrailmediacentre.co.uk
FOTO networkrailmediacentre.co.uk

O pisică a oprit timp de aproape trei ore un tren de mare viteză într-o gară din Londra, obligând autorităţile căilor ferate să pună la dispoziţia pasagerilor un alt tren.

Incidentul s-a produs miercuri seara, în Gara Euston, din centrul Londrei.

Potrivit unui comunicat al Căilor Ferate Britanice, cu puţin timp înainte de plecarea trenului Pendolino către Manchester, cursă programată la ora locală 21.00, o pisică înspăimântată a fost observată pe acoperişul unui vagon.

Înspăimântată, pisica s-a încăpăţânat să coboare de pe tren. A durat peste două ore şi jumătate pentru a „convinge” pisica să se îndepărteze de liniile de înaltă tensiune de 25.000 de volţi care alimentează garnitura. Într-un final, o pubelă a fost trasă alături de tren, pentru ca pisica să aibă o platformă mai înaltă pe care să coboare, se arată în comunicat.

„Avem des păsări în interiorul staţiei, dar în toată cariera mea este prima dată când văd o pisică pe un tren. Din fericire, curiozitatea nu a ucis pisica şi ne bucurăm că nu şi-a pierdut una dintre cele nouă vieţi datorită acţiunii rapide a personalului staţiei şi a personalului Avanti West Coast, care a organizat un alt tren către destinaţie, pentru ca acţiunea de salvare să aibă loc”, a declarat Joe Hendry, managerul staţiei Euston.

Potrivit personalului staţiei, pisica a dispărut rapid printre oameni imediat ce a coborât de pe tren.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

acamas nikos
4.03.2021, 18:06:10

Ma mir ca nu lua chemat pe Cloudvick sa rezolve problema trenului . Frustratul ala .

-8 (12 voturi)
acamas nikos
4.03.2021, 19:50:53

Doamnelor si Domnilor unde este Cloudvick acolo sa faca pe eroul acel puscas marin venit din Barlad acum 12 ani in Uk sa fie ,,englez,, si acum injura Romania si Romanii ca un lacheu sinistru . Daca il chemau pe Cloudvick rezolva problema ? acolo

-6 (8 voturi)
Utilizator Adevărul
5.03.2021, 00:43:41

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările