Europa

articolul anterior articolul urmator

O turistă a fost obligată să părăsească Veneţia după ce a pozat topless pe un memorial dedicat unei partizane ucise în război

0
26 Jan 2022 09:59:43
Autor: News.ro
Monumento alla Partigiana - Veneţia
Monumento alla Partigiana - Veneţia

O turistă a fost obligată să părăsească Veneţia după ce a pozat topless pe un memorial dedicat victimelor de război, scrie CNN.

Tânăra din Cehia, în vârstă de 30 de ani, s-a dezbrăcat vinerea trecută pe Monumento alla Partigiana şi a înotat în apa rece, apoi s-a aşezat lângă statuia dedicată unei partizane ucise în război pentru a se fotografia. 
 
I s-a impus să părăsească Veneţia pentru 48 de ore şi a fost amendată cu 350 de euro. 
 
Un localnic, Mario Nason, care se plimba împreună cu fiul său, a văzut femeia şi pe cei doi însoţitori ai ei pe monumentul de lângă apă. 
 
Dedicat femeilor care şi-au pierdut viaţa în luptele pentru eliberarea de fascism, memorialul reprezintă o statuie din bronz a unei femei ucise, reprezentată jumătate în apă, jumătate pe o platformă de bronz şi piatră. Aşezată lângă grădinile Biennale, este una dintre puţinele statui dedicate femeilor erou în Italia. 
 
Femeia a fost abordată de poliţişti, fiind amendată cu 350 de euro (400 de dolari) şi a primit o sancţiune pentru comportament indecent, care include părăsirea pentur două zile a oraşului, dar şi o amendă suplimentară de 100 de euro. 
 
Un purtător de cuvânt al poliţiei locale a declarat pentru CNN că, potrivit raportului lor, femeia stătea întinsă pe monument, imitând-o pe femeia partizan pentru o fotografie.
 
Nu este prima dată când turiştii se comportă nepotrivit în Veneţia. Cu doar o săptămână mai devreme, un bărbat s-a dezbrăcat şi s-a scufundat în Grand Canal. El nu a fost prins.
 
Alţii au fost amendaţi şi forţaţi să părăsească oraşul pentru pătrunderea pe un spaţiu interzis. Vara trecută, un turist scoţian a fost dat afară pentru că s-a scufundat de pe Podul Accademia în Canal Grande, după o noapte în care a băut. Şi în 2019, un cuplu german a fost expulzat pentru că a făcut cafea pe o sobă de camping sub Podul Rialto.
 

Vă recomandăm şi: 

 
Actorul John Malkovich nu s-a putut caza într-un hotel luxos din Veneţia deoarece îi expirase valabilitatea certificatului verde
 
Cea mai bună actriţă din Franţa este din Dărmăneşti, Bacău. Românca Anamaria Vartolomei a devansat-o pe celebra Sophie Marceau
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările