Europa

articolul anterior articolul urmator

Pandemia Covid-19. Britanicii vor fi amendaţi dacă încearcă să iasă din ţară fără justificare valabilă

11
7 Mar 2021 11:05:29
Autor: Viorica Marin

Marea Britanie va putea amenda începând de luni cu 200 de lire sterline persoanele care nu prezintă la aeroport un nou document justificativ cerut în cadrul restricţiilor antiepidemice pentru a putea călători în străinătate sau care invocă motive false pentru a ieşi din ţară, a anunţat vineri Ministerul britanic al Transporturilor.

Ca măsură de prevenire a importării de noi cazuri de COVID-19 şi a aducerii în ţară a unor noi variante ale coronavirusului de către persoanele care pleacă în afara ţării şi apoi se întorc, guvernul condus de Boris Johnson a decis interzicerea călătoriilor internaţionale neesenţiale până cel mai devreme pe 17 mai.
 
Singurele motive acceptate pentru a călători în afara ţării sunt cele profesionale, medicale, educaţionale, voluntariatul sau funeraliile.
 
De asemenea, persoanele care sosesc în Marea Britanie trebuie să rămână în carantină în hoteluri şi să efectueze cel puţin trei teste de COVID-19 înainte şi după sosire.
 
Călătoriile neesenţiale în străinătate, interzise până la 18 aprilie de autorităţile din Belgia
 
Interzicerea călătoriilor neesenţiale în afara graniţelor Belgiei şi către această ţară a fost prelungită până la 18 aprilie, ceea ce include şi sărbătorile de Paşte, a anunţat vineri seara premierul belgian Alexander De Croo, relatează AFP.
 
La încheierea unei reuniuni privind pandemia la care au participat şefii executivelor regionale, premierul De Croo a prezentat, de asemenea, un calendar pentru reducerea restricţiilor. Acesta prevede o redeschidere treptată a cafenelelor şi a sălilor de spectacole din luna mai.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Ion Ionescu
7.03.2021, 11:21:33

In cartea ‚Biblia Dezgropata’, savantii evrei ISRAEL FINKELSTEIN și NEIL ASHER SILBERMAN au stabilit (cu dovezi incontestabile, stiitifice) că biblia evreilor (Tora) este falsă, faptele descrise în Tora nu au susținere științifică, iar personajele principale Noe, Moise, Avram etc sunt fictive. Teoriile pe care Finkelstein și Silberman le prezintă în cartea lor relevă că: -Israelienii nu au fost niciodată în Egipt, nu au rătăcit prin deșert, NU au cucerit țara [Canaan] într-o campanie militară și NU au lăsat-o moștenire celor douăsprezece triburi ale lui Israel. Prin urmare Exodul NU a existat. -Regatul unit al lui David și Solomon, descris fals în Biblie ca fiind putere regională, era cel mult un MIC regat tribal. -Ierusalimul, in realitate, a fost un mic oraș de văcari, fără importantă economică, culturala sau militară și NU capitala glorioasă a unui imperiu." ***Vreau sa precizez ca atat cei doi savanti evrei, ca si lucrarile lor NU AU NICIO CONOTATIE ANTISEMITA. *** Cartea poate fi comandata si din Romania (doar in limba engleza), la preturi incepand cu 60 lei. Link Wikipedia ro.wikipedia.org/wiki/Biblia_dezgropată

-6 (6 voturi)
UnuldinVancouverCanada
7.03.2021, 11:28:35

http://asapteadimensiune.ro/images/Religie_131.jpg

+3 (7 voturi)
Utilizator Adevărul
7.03.2021, 13:34:52

Comentariu considerat abuziv.

Ion Ionescu
7.03.2021, 13:54:58

@iliesc ion....coroiat alogen. Nu ai nicio problema cand poporul roman, limba sau cultura lor sunt atacate miseleste, scuipate si batjocorite o diverse scursuri. Coroiat alogen esti bucuros cand Biserica Ortodoxa Romana (care a fost timp de secole unicul refugiu al poporului, culturii si limbii romane) este mânjită de tot felul de rozătoare gri. Atunci esti bucuros iti freci manuțele fericit. Dar cand niste savanti israelieni, dupa o munca titanica de peste 25 de ani, prezinta ADEVĂRUL atunci nu-ți mai place, ii faci repede antiseminti.

-5 (5 voturi)
Ion Ionescu
7.03.2021, 15:04:43

@Iliesc Ion....Adevarul nu poate fi antisemit, ci doar anti Minciuna.

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările