Europa

articolul anterior articolul urmator

Porcii mistreţi, pagubă de 20.000 de euro pentru traficanţii de droguri: au distrus o rezervă de droguri ascunsă în pădure, în Italia

2
15 Nov 2019 02:23:06
Autor: Alex Rizea
Foto Adevărul
Foto Adevărul

O rezervă de cocaină, în valoare de 20.000 euro, ascunsă într-o pădure din Italia, a fost distrusă de porcii mistreţi, relatează Newsweek.

Autorităţile din regiunea Toscana au reuşit să intercepteze o reţea de traficanţi de droguri formată din 3 albanezi şi un italian. În urma unor interceptări ale poliţiei italiene, aceştia au surprins momentul în care unul dintre membrii grupului se plângea de daunele pe care le-au provocat mistreţii uneia dintre rezervele de droguri ascunsă în pădure.

Cei patru suspecţi au fost acuzaţi de trafic de droguri, doi dintre ei au rămas în arest, iar ceilalţi doi sunt ţinuţi în arest la domiciliu.

Suspecţii au intrat în atenţia poliţiei după investigarea morţii unui albanez de 21 de ani, din luna mai a anului trecut.

Autorităţile au supravegheat banda între septembrie 2018 şi martie 2019, astfel au descoperit că unul dintre membri distribuia droguri printr-un club de noapte din Arezzo.

Suspecţii au vândut aproximativ 2 kilograme de cocaină în fiecare lună şi obţineau între 80 şi 100 euro pe gram.  

Rezerva de droguri a fost ascunsă într-o zonă forestieră în Valdichiana, dar mistreţii au găsit locul ascunzătorii şi au împrăştiat drogurile în pădure.

Nu doar traficanţii de droguri au de suferit de pe urma mistreţilor, agricultorii au protestat la Roma în această lună pentru ca guvernul să ia măsuri împotriva porcilor mistreţi care produc numeroase pagube.

„Este o problemă de siguranţă şi trebuie rezolvată. Miniştrii şi liderii regiunii trebuie să acţioneze cu un plan bine organizat, altfel lucrurile se vor înrăutăţi”, a spus Ettore Prandini, preşedintele asociaţiei fermierilor Coldiretti.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Mihai Popescu
15.11.2019, 09:43:04

Porcii tot porci, au stricat afacerea oamenilor.

eu doar constat
15.11.2019, 20:48:25

Nu cred ca porcii mistreti au distrus cocaina asta. E o scuza puerila. Daca ar fi adevarat, padurea trebuia sa fie plina de porci mistreti drogati pana la coma, iar o groaza de italieni ar fi fericiti ca s-au facut cu vanat fara vanatoare. Ceea ce nu se comunica, ca s-ar fi intamplat. Eu cred ca de fapt cineva, fie din aceeasi banda, fie de la concurenta au furat grosul cocainei, imprastiind o parte prin padura si regizand un decor de distrugere, dupa care au dat vina pe mistreti.

-1 (1 vot)
Modifică Setările