Europa

articolul anterior articolul urmator

Premiile Nobel pe 2019 vor fi anunţate începând de luni la Stockholm şi Oslo

3
7 Oct 2019 06:48:47
Autor: News.ro

Premiile Nobel 2018 pentru Medicină sau Fiziologie, Fizică, Chimie, Literatură, Pace şi Economie vor fi acordate, începând de luni, la Stockholm şi Oslo, potrivit site-ului nobelprize.org.

Comitetele care acordă premiile colaborează cu atenţie şi independent pentru a selecta laureaţii premiilor Nobel 2019 şi pe cei pentru Ştiinţe economice, care sunt premiaţi de Banca Centrală a Suediei, acordate în memoria lui Alfred Nobel. 

Laureaţii vor fi anunţaţi începând de luni, dată de la care vor fi prezentaţi oamenii de ştiinţă, scriitorii şi cei care luptă pentru pace - păstrând viziunea lui Alfred Nobel - care au conferit omenirii cel mai mare benefiu. 

Toate anunţurile vor fi transmise prin streaming, pe site-ul Nobelprize.org. 

Luni, de la ora 11.30, vor fi anunţaţi câştigătorii premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicină de către Adunarea Nobel de la Institutul Karolinska. 

Marţi, de la ora 11.45, vor fi anunţaţi laureaţii premiului Nobel pentru Fizică, de către Academia regală de ştiinţe suedeză. 

Miercuri, de la ora 11.45, vor fi anunţaţi câştigătorii premiului Nobel pentru Chimie, de către Academia regală de ştiinţe suedeză. 

Joi, de la ora 1.00, Academia Suedeză va anunţat laureaţii premiului Nobel pentru Literatură pe anii 2018 şi 2019

Vineri, de la ora 11.00, lumea întreagă va afla de la Comitetul norvegian pentru Nobel cine sunt laureaţii premiului pentru Pace. 

Luni, 14 octombrie, la ora 11.45, vor fi anunţaţi, la Stockholm, de Academia Suedeză laureaţii premiul Nobel pentru Ştiinţe economice. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

spaima vitelor
7.10.2019, 09:54:51

Obama a luat nobelul pt pace a doua zi dupa ce a fost ales... atata valoare a mai ramas de valorile pe care Nobel le-a promovat. Lui obama nu i s.a retras nobelul pt pace dupa razboaiele si victimele pe care le-a facut, si dupa crearea ISIS-ului si sprijinirea terorismului islamist........ RUSINE!!!

0 (2 voturi)
staciu dan
7.10.2019, 10:05:48

Hai ripidi rididi sa dam un premiu pt greta energeta pt chiul de la scoala si plantat fix ... 0 ... copaci. O facut fatuca asa de multe in cei 16 anisori de viata pt pacea mondiala ca e imposibil sa nu-i dam un premiu.

0 (2 voturi)
Goicea Niculae
7.10.2019, 12:08:03

O fătuca isterica ,exploata de propagandisti veroși și ridicată peste noapte la gradul de vedeta internațională. Premiul Nobel pentru pace ,ii va da posibilitatea sa-și comande un Bentley de 1000 cai putere ca sa ajungă mai repede la manifestațiile pentru salvarea planetei.

Modifică Setările