Europa

articolul anterior articolul urmator

Primul caz de coronavirus confirmat în Norvegia

1
27 Feb 2020 00:43:38
Autor: News.ro
Persoana nu prezentă simptome, dar a fost testată la întoarcerea dintr-o zonă din China afectată de coronavirus. FOTO Shutterstock
Persoana nu prezentă simptome, dar a fost testată la întoarcerea dintr-o zonă din China afectată de coronavirus. FOTO Shutterstock

Primul caz de îmbolnăvire cu coronavirus a fost confirmat în Norvegia, opersoană asimptomatică venită dintr-o zonă din China în care s-au înregistrat cazuri de îmbolnăvire.


Institutul Naţional de Sănătate Publică din Norvegia a anunţat că o persoană a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus, fiind primul caz din această ţară.

Persoana nu prezentă simptome, dar a fost testată la întoarcerea dintr-o zonă din China afectată de coronavirus. Institutul a precizat că este un rezultat ”slab pozitiv”.

Instituţia consideră că este puţin probabil ca persoana respectivă să prezinte risc de infecţie pentru ceilalţi.

În prezent, se află în carantină la domiciliu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

DoaroOpinie!
27.02.2020, 09:46:38

Misto aceasta ipocrizie politica! Ma uit la Radio shantz, rece CNN! Virusi au mai ramas doar in Korea si Iran! Au disparut din Italia, Spania, Franta, acolo virusii au sucombat! (In fond de aceasta data dezinformarea este foarte binevenita, stopeaza panica, oricum nejustificata de la bun inceput!) Dar ramine hilara manipularea! Evident, Iranul, care are citeva mii de cazuri si vreo 40 de morti, nu reuseste sa gestioneze criza coronavirus de nicio culoare! In schimb situatia din America este diametral opusa! Ea, America zic, are doar peste 30 milioane de cazuri de gripa si doar vreo 30-35.000 de morti, but who cares?! Totul sub control perfect, conform principiului: - No worry no care, no care no mishandling!