Europa

articolul anterior articolul urmator

Prinţul William a avut COVID-19 în aprilie. Infectarea, ţinută secret pentru a nu alarma naţiunea

2
2 Nov 2020 03:37:32
Autor: Vlad Terteleac
Prinţul William, FOTO Getty Images
Prinţul William, FOTO Getty Images

Prinţul William al Marii Britanii a fost testat pozitiv la COVID-19 în primăvară acestui an, conform surselor BBC. Acesta nu a făcut public diagnosticul pentru a nu-i îngrijora inutil pe britanici.

Acesta ar fi primit rezultatul testului în luna aprilie, în aceeaşi perioadă ca tatăl său, prinţul Charles, conform BBC. Până în acest moment, reprezentanţii ducelui de Cambridge au refuzat să comenteze informaţia.
 
Prinţul William nu ar fi spus nimănui din afara unui cerc foarte redus de apropiaţi de diagnostic pentru că „aveau loc lucruri important şi nu am vrut să îngrijorez pe nimeni”, conform The Sun, publicaţia care a anunţat în exclusivitate informaţia în cursul serii de duminică. 
 
Acesta a fost îngrijit de medicii de la Palatul Kensington, reşedinţa sa oficială, şi a urmat normele impuse de guvern, izolându-se în locuinţa familiei din Norfolk.
 
Jonny Dymond, corespondentul special al BBC pentru probleme legate de familia regală, a spus că este foarte probabil că diagnosticul să nu fi fost făcut public de către casa regală pentru a evita alarmarea britanicilor, deja afectaţi de situaţia creată de pandemie. Suplimentar, monarhia britanică este recunoscută pentru dorinţa de a păstra o anumită sferă de intimitate a membrilor săi, a mai comentat acesta. 
 
Citeşte şi:
 
Prinţul Charles, unul dintre ambasadorii turistici ai României, ar putea deveni rege. Zvonul lansat de un expert în casa regală britanică
 
Boris Johnson ar fi fost avertizat că „patinoarele vor fi transformate în morgi” în cazul în care nu declară un al doilea lockdown
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Hoban Razvan
2.11.2020, 06:31:22

Pentru a nu alarma natiunea? Sa fim seriosi, ala e fix ultimul criteriu atunci cand este tinuta secreta o informatie despre structura de conducere a tarii.

gigione delaDJ
2.11.2020, 08:59:00

Şi de ce s ar alarma naţiunea??? Sînt destui din de ăştia în familia aia.

-3 (3 voturi)
Modifică Setările