Europa

articolul anterior articolul urmator

Profesorii din Grecia, ameninţaţi cu suspendarea fără plată dacă nu se vaccinează

4
2 Aug 2021 20:58:19
Autor: Maria Dinu

Profesorii greci care refuză să se vaccineze sau să se testeze regulat pentru Covid-19 înainte de reîntoarcerea la ore vor suporta tăieri de salariu şi altă măsuri disciplinare, în cadrul unei decizii ministeriale comune care este deocamdată în lucru, relatează o publicaţie elenă.

Potrivit publicaţiei elene, noile reglementări sunt concepute de Ministerul Educaţiei, pentru a asigura un an academic sigur din septembrie, în şcoli şi universităţi şi sunt valabile pentru administratori, profesori, atât permanenţi cât şi pe contract.

Astfel, sub aceste prevederi, pe lângă tăierile de salariu, personalul permanent din educaţie ar putea fi suspendat din activitate fără plată până se vaccinează, în vreme ce angajaţilor temporari li se vor suspenda contractele.

În ceea ce priveşte personalul permanent, conform prevederilor ar pierde puncte din sistemul funcţionarilor publici,  lucru care afectează perspectivele în privinţa unor eventuale promovari sau alte angajări.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Pontus Euxinus
2.08.2021, 21:47:50

Guvernele sunt gata de cele mai mari crime si incalcari ale drepturilor omului , pentru a duce la bun sfarsit RESET AGENDA by Klaus Schwab, planul satanistilor globalisti , HOLOCAUST PLANETAR, uciderea a miliarde de oameni, DEPOPULAREA PLANETEI PRIN INJECTIE

-14 (16 voturi)
defu gabi
2.08.2021, 22:10:45

Treaba se va termina in sange cel putin la nivel european... Guvernele lui pe$te sunt impinse de la spate de mafia financiar-bancara mondiala sa genereze criza la nivel mondial daca se poate. Aceasta mafie s-a imbogatit in ultimii 200 de ani prin provocare de crize/razboaie. Ce nu stiu ineptii din aceste guverne e ca sunt pioni, oameni de sacrificiu. Dupa ce se consuma optiunile vor fi lasati la mila si mana multimilor rasculate. E si normal, nu incap toti intr-un avion si nici nu le asigura nimeni azil in momentul fugii...

-12 (14 voturi)
m wakki
2.08.2021, 23:03:08

alo, alo, tavariși trolachei putler în rusia a introdus vaccinarea obligatorie la unele categorii de persoane adică ce vreți să spuneți? că tătucul vostru face crime si încălcări ale drepturilor omului ? că este împins de la spate de mafia financiar bancara mondiala ?

+12 (14 voturi)
defu gabi
2.08.2021, 23:27:49

wakki Exact... Putinache e mason, prin urmare coleg de sort, compas si echer cu ceilalti pseudo-adversari din vest...

-13 (13 voturi)
Modifică Setările