articolul anterior articolul urmator

Propagandă marca Sputnik: Polonia e o barieră în dezvoltarea Ucrainei. Cetăţenii ucraineni sunt exploataţi precum sclavii

24
9 Jan 2019 11:19:46
LARICS

24 Comentarii

Lucifer
9.01.2019, 11:50:41

Domnilor de la LARICS, apreciez articolele Dvs. Aş vrea ca acţiunile Federaţiei Ruse în România(mai ales!) şi Moldova să fie mai dese şi să sape în adâncime. Ca părere, acţiunile economice, politice, militare(spionaj), etc ale Rusiei în România sunt mult mai multe şi mai periculoase decât se prezintă în media.

+4 (4 voturi)
din Bugeac Gabriel
9.01.2019, 12:20:52

Polonia a investit în protestele din Ucraina ! Fostul președinte al Ucrainei a fost amenințat public de liderii polonezi cu invazia militară.. dovezile le găsiți pe YouTube.. au fost declarate la Televizor.. Președintele a clacat și a fugit în Rusia ! A început războiul din Donbass... Rusia și-a luat Crimeea înapoi.. prin alegeri libere.. nu cu război și pierderi omenești.. Rusia a oprit gazul către Ucraina.. îi oprit de mult.. și ce credeți că s-a întâmplat? Polonia vinde gaz rusesc Ucrainei.. dar la preț polonez.. ei dețin monopolul.. Ucraina are gaz rusesc cumpărat din Polonia la preț polonez.. Ăsta este adevărul.

-10 (12 voturi)
Lamuritorul
9.01.2019, 13:06:42

Trolul rusnac a sarit la datorie sa-si apere diurna din care-si ia iaurt si pufuleti. I-auzi la el: "Rusia și-a luat Crimeea înapoi.. prin alegeri libere.." Ha, ha, ha, ha, ha, du-te, baaa, la Comedy Termocentral, ca te iau aia imediat! "Unirea Crimeei cu Federație Rusă se referă la un proces politic, care a avut loc în 2014, prin care Peninsula Crimeea, la acel timp parte a Ucrainei, a intrat sub controlul Rusiei și a fost integrată ca doi subiecți federali - Republica Crimeea și orașul federal Sevastopol. Anterior Rusia a semnat tratatul de frontieră cu Ucraina și Memorandumul de la Budapesta prin care GARANTA integritatea teritorială a Ucrainei (POTI MICTIONA PE GARANTIILE SAU PROMISIUNMILE MUJICILOR). Procesul a stârnit multe controverse și este considerat de către UE, G7, OSCE, NATO si ONU drept o anexare ilegală, care a început ca urmare a intervenției Rusiei în Republica Autonomă Crimeea și în orașul Sevastopol, diviziuni administrative ale Ucrainei, și după ce autoritățile locale nerecunoscute și-au declarat independența față de Ucraina și au organizat un referendum, SUB OCUPATIE MILITARA RUSA (cum zicea trolul? prin alegeri libere, ha, ha, ha, ha, ha).

+2 (4 voturi)
Lamuritorul
9.01.2019, 13:09:09

Am uitat sa mentionez citatul mare : din Wikipedia enciclopedia liberă (de troli).

+1 (5 voturi)
pudila pudila
9.01.2019, 13:59:04

Larics insusi este un instrument de propaganda american,asa ca analizele lor nu au nicio valoare!

-6 (8 voturi)