articolul anterior articolul urmator

Prostime, iată votul tău!

95
18 Mar 2019 11:06:55
Traian Ungureanu
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

95 Comentarii

geek-a-contra
18.03.2019, 11:15:52

conform principiilor democratice fiecare om are dreptul la o opinie. inclusiv t.r.u., si dreptul de o expune public. in cazul de fata opinia este ca uk ar trebui sa paraseasca eu, fiindca asa a decis poporul care asa a simtit el in urina ca este mai bine. dar numai in urina fiindca realitatea demonstrat ca acelasi popor habar nu avea ce inplicatii are decizia lui. booon... acu' presupunind ca uk paraseste ue, va fi mai bine sau mai rau? fiindca aici apare problema: tru-tru zice ca vointa poporului este sfinta. si ponoasele la fel?

+4 (18 voturi)
geek-a-contra
18.03.2019, 11:25:17

p.s. prin anii '930 un alt popor cit se poate de civilizat a votat democratic si majoritar accesiunea la putere a unui oarecare adolf, si acelasi popor a sustinut plin de mindrie nationala atacarea poloniei, uk, sua, olanda, danemarca, belgia, franta, urss, norvegia, etc.... in general... unde se termina puterea poporului si incepe responsabilitatea celor alesi sa conduca si sa ia deciziiile?

+8 (20 voturi)
vasile turcu
18.03.2019, 12:16:39

Puțină școală nu-ți strică. În acest caz este vorba de ”democrație”. Dacă știi să citești, vei consulta DEX-ul și sunt sigur că vei renunța să te bagi ca musca în lapte.

-5 (17 voturi)
Lucifer
18.03.2019, 12:06:23

De data asta, autorul vrea să spună prea multe într-un singur text. Prima parte este corectă, în definitiv CE vrea Parlamentul UK? Respectă sau nu rezultatul referendumului popular? Dar de aici până la a concluziona că "Democraţia s-a născut şi a murit în UK" este cale lungă. Rămâne totuşi aserţiunea, pe care o consider corectă, cum că ELITELE POLITICE din STATELE foarte DEMOCRATICE s-au constituit într-o CASTĂ superioară deasupra "prostimii", pentru care poporul a devenit o povară. Dar despre insuficienţa democraţiei clasice în condiţiile globalismului am tot vorbit şi vom mai vorbi. În final, TRU devine răutăcios, probabil nemulţumit că nu va mai prinde un loc pe lista de europarlamentare a mult hulitei Europei, dar altminteri foarte atrăăgătoare pecuniar. Fiindcă, nu-i aşa?, cânţi mai bine contra Europei cu banii în buzunar de la...Europa. Aşa că bietul Rareş Bogdan este de criticat. Că aşa este între jurnalişti...mai ales când este vorba de un post gras prin odioasa democraţie europeană....

+6 (14 voturi)
Cristian saileanu
18.03.2019, 12:21:27

Dle Unteanu, esti un scriitor subtil, elegant, plin de sarcasm... De departe cel mai bun ziarist din ce citesc eu in paginile ziarelor romanesti... Sa ne traiesti!

-3 (19 voturi)