Europa

articolul anterior articolul urmator

Putin, la Conferinţa Internaţională de la Berlin; Haftar îi mulţumeşte pentru eforturi într-o scrisoare

9
17 Jan 2020 16:27:38
Autor: News.ro
Vladimir Putin va participa la Conferinta de pace de la Berlin, privind Libia FOTO Arhiva
Vladimir Putin va participa la Conferinta de pace de la Berlin, privind Libia FOTO Arhiva

Preşedintele rus Vladimir Putin urmează să participe duminică la Conferinţa Internaţională privind conflictul din Libia, organizată la Berlin şi menită să consolideze armistiţiul în curs, a anunţat vineri Kremlinul, relatează AFP.

”Un schimb de puncte de vedere este prevăzut cu privire la probleme legate de soluţionarea crizei libiene, mai ales privind o încheiere rapidă a ostilităţilor”, anunţă preşedinţia rusă într-un comunicat.
 
Pe de altă parte, mareşalul Khalifa Haftar, susţinut de ruşi în criza libiană, i-a scris lui Vladimir Putin pentru a-i mulţumi pentru eforturile depuse, înaintea acestei conferinţe vizând să dezamorseze conflictul interlibian, potrivit acestei scrisori făcută publică de Moscova.
 
”Dragul meu prieten”, îi scrie cel mai puternic om din estul Libiei liderului de Kremlin, ”îţi transmit personal recunoştinţa mea faţă de eforturile Federaţiei ruse în vederea restabilirii păcii şi stabilităţii în Libia”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

Smeritu Pahomie
17.01.2020, 17:15:54

Pana la urma tot Europa cedeaza si pupa mana Tzarului atat de hulit din cauza zionistilor amerloci....

+2 (6 voturi)
Iosiv Varga
17.01.2020, 17:30:12

Ce face UE ?Ce face NATO,un NATO care de fapt a rascolit rahatul si care acuma pute rau de tot! Nu ar fi datoria NATO sa restabileasca pacea ,in loc de asta TURCIA trimite trupe ...la macel ?Turcia reprezinta acolo NATO sau pe cine,ca e confuzia generala!FRANTA sprijina RUSIA -dar ea e membra NATO (subliniez formal )! ESte un haos in lume ,nu mai stii cine cu cine e aliat,cine e dusman, cine te loveste pe la spate,cine tradeaza...

+1 (3 voturi)
foarte atent
17.01.2020, 17:48:02

nici chiar asa...Franta a fost mereu rebela aliantei ! contra SUA de la inceput ! nici nu sunt integrati NATO cu armata ! Turcia, la fel, are jocul ei, e aliata cu toata lumea ! de ce ? pai, Turcia a fost imperiu, si imperialismul a ramas in constiinta turcaletilor ! in zona n-au competitor, asa ca se bat cu pumnii in piept ! e doar tara cu a -2 armata din NATO !! in 2018 a cheltuit 20 miliarde $ ! NATO face bine, e din ce in ce mai tare ! SUA cheltuie pe inarmare 650 miliarde de $ !! nu are nevoie de Franta ! care e semi-socialista si veche prietena cu Rusia! ca si Germania ! ca doar cine a impartit Polonia de 3 ori ?! uite: https://romania.europalibera.org/a/topul-tarilor-cu-cele-mai-mari-cheltuieli-militare-2018-romania-pe-locul-40-/29909863.html asa ca stai linistit, nu mai asculta propaganda bolshevica !! lucrurile sunt sub control, SUA are intelegeri pe supt masa cu SUA ! fiecare cu zona lui de influenta, ce vrei ! situatia pare mai complicata fiindca e mai cunoscuta/mediatizata, e foarte dinamica/volatila si are multi jucatori , dar marunti cu totii !! asta fiindca s-au deschis zone inchise pana mai ieri, care trebuiesc impartite !!

-1 (3 voturi)
foarte atent
17.01.2020, 17:49:18

PS "SUA are intelegeri pe supt masa cu Rusia"

-1 (1 vot)
DoaroOpinie!
17.01.2020, 19:48:13

Nu atentule, SUA are intelegeri De supt masa!

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (9)