Europa

articolul anterior articolul urmator

Ramzan Kadîrov, scenetă de prost gust care are ca subiect „capitularea” Ucrainei. Zelenski este interpretat de un actor rus VIDEO

22
5 Jul 2022 13:15:26
Autor: Lorena Mihăilă
Foto Captură Video / Twitter
Foto Captură Video / Twitter

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, a angajat un actor care să joace rolul lui Volodimir Zelenski într-o scenetă în care acesta semnează actul de capitulare a Ucrainei în faţa Rusiei.

Kadîrov apare în filmare şi ţine mâna pe umărului falsului preşedinte ucrainean în timp ce acesta scrie litera Z, devenită simbol al invaziei ruse, pe o foaie.

Actorul a fost plătit de cecen ca să recite capitularea Kievului. Videoclipul a fost distribuit pe reţelele de socializare, începe cu imnul Ucrainei şi se termină cu Kadîrov care primeşte actul de înfrângere.

„Dragi cetăţeni! Eu, preşedintele Ucrainei, Comandantul Suprem al forţelor armate sunt de acord cu o capitulare necondiţionată a tuturor forţelor noastre armate. Pe uscat, pe mare şi în aer, de asemenea şi a tuturor forţelor care acum se află sub comandă ucraineană. Garantez demilitarizarea completă şi denazificarea Ucrainei timp de o lună, din ziua semnării actului de capitulare, imediat”, citeşte actorul care-l imită pe preşedintele ucrainean, potrivit Digi24.

Liderul cecen apare în scenă şi îl strânge de umăr pe actor, reamintindu-i că trebuie să semneze actul de capitulare. Actorul se conformează şi rosteşte „Ahmat este puterea”, sloganul trupelor cecene prezente în Ucraina (Ahmat Kadîrov a fost tatăl lui Ramzan şi şef al cecenilor - n.r.). Temutul „actor şef” cecen îşi rezervă dreptul la ultima replică şi spune: „Am demonstrat asta (că Ahmat este puterea), da. De mult timp trebuia să faci asta, de ce ai întârziat?”, adresându-se falsului preşedinte care semnează cu litera Z, simbolul războiului declanşat de Putin.

Internauţii s-au amuzat pe seama videoclipului şi au spus, printre altele, că acesta este singurul mod în care Zelenski ar putea fi văzut semnând capitularea Ucrainei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

22 Comentarii

SifonarSIE Turnatorul
5.07.2022, 13:53:17

Buna scena! Are dreptate Rusia daca capituleaza intr-o zi se termina cu tot razboiul...

-9 (19 voturi)
m wakki
5.07.2022, 14:38:10

asta e din categoria hai să ne imaginăm, don dar confundarea dorinței cu realitatea este sport național la rusnaci și dacă se difuzează drăcia asta pe postul lor național de televiziune 70% din orci or să creadă că e real

+14 (18 voturi)
Utilizator Adevărul
5.07.2022, 14:01:17

Comentariu considerat abuziv.

daniel dan
5.07.2022, 14:18:18

cand lucrurile nu ies asa cu credeai,doua zile pentru ocuparea Ucrainei o dai in SF-uri don.

+12 (12 voturi)
Utilizator Adevărul
5.07.2022, 14:32:49

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (22)

Modifică Setările