Europa

articolul anterior articolul urmator

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a întors la Sandringham

0
24 Jan 2022 09:55:53
Autor: News.ro
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a întors, duminică, la Sandringham, la o lună de când şi-a anulat planurile de a sărbători Crăciunul în Norfolk, din cauza răspândirii rapide a Omicron, anunţă BBC.

Majestatea Sa a zburat cu elicopterul de la Castelul Windsor la Sandringham, unde este de aşteptat să petreacă câteva săptămâni. 
 
Înainte de pandemie, regina a petrecut consecutiv de 32 de ori Crăciunul în reşedinţa din Norfolk cu familia. Dar, luna trecută a luat decizia de a rămâne la Windsor din precauţie, pe fondul creşterii numărului de infecţii cu COVID-19. 
 
Este al doilea an consecutiv când regina anulează sărbătorirea Crăciunului la Sandringham. Este şi primul Crăciun al suveranei în 95 de ani fără Ducele de Edinburgh, soţul ei de mai mult de 73 de ani, căruia i-a adus un omagiu în discursul anual. 
 
Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall s-au aflat printre cei care au fost alături de regină pe 25 decembrie la Castelul Windsor. 
 
Suverana, care va marca 70 de ani pe tron ​​în februarie, şi-a petrecut o mare parte a anului trecut la Castelul Windsor, unde ea şi Prinţul Philip s-au izolat în timpul perioadelor de carantină. 
 
În acest an, 6 februarie este data ce anunţă începutul Sărbătorilor Jubileului de Platină, care va culmina cu o mini-vacanţă de patru zile, între 2 şi 5 iunie.
 
Sărbătorile vor fi marcate de concerte, petreceri de stradă şi un concurs al Jubileului de Platină, iar proprietăţile private Sandringham şi Balmoral vor fi deschise vizitatorilor în weekendul din iunie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările