Top Video

3 Comentarii

TRUSCA Valentin
28.10.2016, 16:46:34

Dl. Talpes in analiza dvs. uitati ca si Dumnezeu este in actor al istoriei. Fiecare dintre cele doua mari puteri fac greseli capitale in raport cu legile lui Dumnezeu. America prin promovoarea ca politica de stat a legalizarii casatoriilor homosexuale si a politicilor de disolutie a natiunilor nationale. Rusia prin kaghebizarea bisericii ortodoxe. NU exista numai in echilibru de forte in lumea aceasta intre marile puteri, exista si in echilibru duhovnicesc, care daca este schimbat poate duce la multe lucruri neplacute poentru oameni. Poate trezii zimbete din partea dvs sau chiar rasul, dar Sfintii Bisericii Ortodoxe au fost luminati de Dumnezeu si au prevestit toate confraglatiile mondiale. Ochi si dechidere sufleteasca sa ai pentru aceste scrieri. Urmeaza cel de al treilea Razboi Mondial care datorita visului de a cuceriii Constantinopolul Rusia va provoca urmatorul mare razboi. Sper sa nu-l prind.

+1 (1 vot)
octavian calin
28.10.2016, 16:56:23

Dl Talpes ,a fost este si vafi un rusofil .Nu stiu de ce edte invitata pentru ca nu resprind la dansul calitati concrete de analist .Tot ce face dl Talpes in discutia cu dl Unteanu sa aiba pozitia lui Gica contra ...urmaresc Adevarul live ,si bine at fi daca ati aduce pe cineva capabil sa dea raspinsuri la provocarile atuale care se produc in Europa si in lume ...

0 (2 voturi)
George Militaru
28.10.2016, 23:51:33

Genralul e in forma si a jucat cartea care-i place cel mai mult: carte relatieiilor noastre cu Estul Europei. Ne-a lamutit ca la noi „jocurile sunt facute”: ceea ce a fost de luat s-a luat, unele ca plata pentru accedere, altele prin „forța lucrurilor”. Mai clar, au luat si rușii (petrolul, aluminiu si siderurgia, pe unele prin eliminare, pe altele prin continuare, folosind elementele mascate (OMW; Petrom; Munai Gaz)) și au luat si vesticii ca pret al aderarii noastre la NATO si UE. Concluzia generalului e devastatoare: COSTURILE (aderării si ale ieșii din Tratat) AU FOST DEVASTATOARE! Am muncit după R2M să ne platim „datoria de razboi” (Sovromuri, fabrici, materii prime; cereale), Acum muncim pentru a ne plăti datoria pentru faptul ca la terminarea RR am ieșit, din nou, „țără înfrântă” și singura soluție ca sa nu ne ducem de izbeliste era (si va ramane pentru inca un secol) sa devenim „noi membrii”. Apopos de comentariile generalului, sunt de acord cu spusele lui: FIECARE PĂSTREAZĂ MEMORIA ȘI PERCEPȚIIELE LUMII DIN CARE VINE. și cu asta a spus totul: 1) A spus că unirea cu Moldova costă si daca o dorim trebuie sa plătim prețul cerut de foștii stăpâni (analogia cu retragerea Armatei Sovietice din fosta RDG este, fără dubiu, soluția si pentru Moldova o zice el care stie bine, ca doar a stat la masa cu Iliescu, fata-n față cu rușii la tratative,ce mama măsii?). 2) soarta Moldovei se va decide pe baza rezultatului negocierilor marilor puteri (rămâne să vedem cine intră în această formulă). 3) Votul de duminica din Moldova (ca și cel din decembrie din România) va fi expresia unei SPERANȚE și nu a unei ȘANSE. Așa vede generalul lucrurile, acest Colin powell al politicii românești!