Europa

articolul anterior articolul urmator

Sex cu o minoră în partidul lui Merkel

0
15 Aug 2011 17:51:05
Autor: adevarul
Christian von Beotticher (40 de ani), membru CDU
Christian von Beotticher (40 de ani), membru CDU

Un membru al partidului creştin-democrat german (CDU), condus de cancelarul Angela Merkel, a fost nevoit să se retragă din cursa electorală pentru alegerile regionale. Asta după ce presa a dezvăluit că a avut o aventură cu o adolescentă de 16 ani.

Christian von Boetticher (40 de ani), candidat al CDU la scrutinul regional care va avea loc peste nouă luni în landul Schleswig-Holstein, o cunoscut-o pe tânără în martie 2010, pe Facebook, relatează tabloidul „Bild".

Diferenţa de 23 de ani, nu l-a împiedicat pe politicianul, la bază jurist, să se lase purtat de aripile iubirii. „Da, este adevărat, m-am îndrăgostit în primăvara lui 2010 de o tânără cu care am fost împreună mai multe luni", a declarat el presei.

Legală, prea puţin conservatoare

Von Boetticher a povestit că relaţia, din punct de vedere juridic, corectă, dar prea puţin acceptată de conservatorii din partidul său şi din rândul electoratului, a fost consimţită. Prietenii ei şi anturajul lui ar fi acceptat relaţia celor doi. Potrivit „Bild", după ce s-au cunsocut pe Facebook, cei doi au început să-şi scrie sms-uri. „După mai multe luni ne-am întâlnit la Düsseldorf", a povestit pentru cotidianului „Express", tânăra care între timp a împlinit 17 ani. Atunci au făcut pentru prima oară dragoste, a mai spus ea.

„Nu pot spune absolut nimic rău despre Christian. În definitiv, în spatele politicianului se ascunde tot un om cu sentimente", tânăra de care s-a îndrăgostit Von Boetticher

„Două zile am rămas în camera de hotel", a mai dezvăluit tânăra, care vrea să-şi păstreze anonimatul. „A fost doar dragoste. Nu pot spune absolut nimic rău despre Christian. În definitiv, în spatele politicianului se ascunde tot un om cu sentimente", a mai adăugat ea.

Moarte politică

Von Boetticher s-a retras duminică din cursa electorală, moment în care presa germană l-a surpins vărsând o lacrimă pentru cariera politică pe care tocmai a îngropat-o. A fost adoptat pe când avea un an şi a intrat în politică 15 ani mai târziu. Pasionat de astronomie şi de pian, colecţionar de Biblii vechi, Von Boetticher a urcat datorită ambiţiei în ierarhia CDU. Colegii de partid îl descriau ca fiind o minte sintetică şi un om dependent de muncă. Pe pagina sa de Facebook scria că visează la seri liniştite, cu un pahar de vin, pe insula Sylt, unde de obicei îşi petrec vacanţele oamenii cu dare de mână.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările